NEVJEROVATNO

Provalila bivšem u kuću da obriše svoju fotografiju golih grudi s njegovog telefona

Odlučila se na korak bez povratka

Hoking: Zahvalna sam Bogu što identifikacija otiskom prsta nije tada postojala. Instagram

Avaz.ba

20.2.2019

Jedna žena provalila je u kuću svog bivšeg momka samo kako bi obrisala svoju eksplicitnu fotografiju s njegovog telefona.

Džena Hoking (Jana Hocking), blogerica i potkasterica iz Sidneja, bivšem momku, dok su bili u vezi, poslala je fotografiju svojih grudi, a jednom kad su prekinuli, bojala se da će je on pokazivati okolo.

- Prije nekoliko godina prekinula sam s tipom koji nije to najbolje primio. Bila sam svjesna da ima fotografiju mojih grudi na telefonu (da, besramno, znam), a pomisao da bi je mogao podijeliti iz osvete, bila je stvarna. Pa sam napravila nešto što nikad nisam mislila da ću napraviti - kazala je Džena.

Odlučila je provaliti u njegovu kuću kako bi obrisala dokaze s njegovog telefona.

- Došla sam kod njega kasno, kad sam znala da već obično spava, ušuljala se kroz prozor dok je hrkao, zgrabila njegov telefon, pronašla fotografiju i obrisala je prije nego što sam se komando stilom izgubila - objasnila je.

Do dana današnjeg zahvalna sam Bogu što identifikacija otiskom prsta nije tada postojala.

Jana dodaje i kako ju je čitav slučaj natjerao na razmišljanje o očuvanju privatnosti na internetu.

- Nemojte me shvatiti krivo. Ne govorim da ne biste trebali poslati paprenu fotografiju nekome posebnom. Govorim samo da, pođu li stvari po krivu a, vjerujte mi, često se to dogodi, morate biti spremni da će tu fotografiju vidjeti i drugi - napomenula je.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.