ASTROLOGIJA

Ovo su tri najljubomornija horoskopska znaka

Poprilično su posesivni i ne podnose biti razdvojeni od osoba do kojih im je stalo

Avaz.ba

22.2.2019

Iako je mala doza ljubomore u vezama pa i u prijateljstvima normalna, postoje i oni ljudi koje ljubomora izjeda. Astrolozi smatraju da veliku ulogu u tome igra horoskop, a osobe rođene u sljedeća tri znaka zodijaka glase za najljubomornije. 

Škorpion

Pesimistični Škorpioni nikome ne vjeruju pa im je teško održati i veze i prijateljstva jer uvijek misle unaprijed što bi se moglo dogoditi. Poprilično su posesivni i ne podnose biti razdvojeni od osoba do kojih im je stalo pa znaju biti napasni i agresivni kada nemaju sve pod kontrolom.

Jarac

Jarčevi nikada nisu u potpunosti zadovoljni sa svojim životom pa neprestano razmišljaju kako bi bilo da su neko drugi te misle kako je drugima bolje nego njima. Teško opstaju u vezama jer neprestano razmišljaju o tome što bi se moglo dogoditi s njihovom boljom polovicom i jesu li dovoljno dobri za njih.

Blizanci

Intenzivnom ljubomorom Blizanci iskazuju vlastite nesigurnosti kojih ima mnogo. Blizanci nisu idealne osobe za duge veze jer su uglavnom vrlo negativni i paranoični pa ih niko ne može dugo trpiti. 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.