PRELJUBE

Bivša supruga i njen novi muž ne dozvoljavaju da viđam djecu

U januaru sam tražio posebnu dozvolu da provedem s njima dan za rođendan, putovao sam 20 sati iz Brazila i dobio sam manje od dva sata da ih vidim, kaže on

Ljubavni trougao Lopez - Nara - Ikardi nastao na krstarenju

Avaz.ba

25.2.2019


Proslavljeni argentinski napadač Maksi Lopez (Maxi) konačno je progovorio o svom privatnom životu, tačnije o odnosu s bivšom suprugom Vandom s kokom ima tri sina i nekadašnjim najboljim prijateljem, također nogometašem Maurom Ikardijem (Icardi). 

 Živi povučeno

Ljubavna afera čiji su akteri bili bračni par Maksi Lopez i Vanda Nara (Wanda) te Mauro Ikardi 2013. godine je uzdrmala svjetsku javnost. Ikardi i Nara spetljali su se na zajedničkom krstarenju, nakon čega su se i vjenčali, dok je Maksi ostao sam.

Lopez je dugo šutio i nije želio komentirati cijelu situaciju... Ali, u razgovoru za jedan argentinski časopis otkrio je kakav odnos ima s bivšim prijateljem i bivšom suprugom.

- Sve što se desi u prošlosti, desi se sa razlogom. Ja sam poslije razvoda izabrao da živim povučenije i mirnije kako bih zaštitio svoju djecu. Jednog dana će i ona porasti. Pročitat će i vidjet će sve, a ja na želim uraditi ništa što bi me diskreditiralo kao njihovog oca - kaže Lopez.

On otkriva da mu bivša supruga rijetko dozvoljava da viđa svoju djecu.


Lopez: Pati za djecom

- Mijenjao sam klubove u Italiji da bih ostao blizu njih. Ali, čak i kada sam bio blizu, imao sam poteškoće da ih vidim. U mnogim slučajevima nisam mogao pričati s njima ni telefonom. To je isključivo bila Vandina odluka. Kada su djeca sa mnom, ona ih zove 150 puta i ja ću im svih 150 puta dozvoliti da se jave. Ali, meni nije bilo dovoljno da ih čujem mjesecima ni kada sam udaljen od njih 150 kilometara. Dolazio sam do grada da ih vidim i ona bi uvijek smišljala drugačije izgovore - kaže Lopez.

Dodaje da ih je posljednji put vidio u decembru.

Oni pate

- Doputovao sam u Italiju jer su oni tada bili u školi i viđao sam ih svakodnevno. U januaru sam tražio posebnu dozvolu da provedem s njima dan za rođendan, putovao sam 20 sati iz Brazila i dobio sam manje od dva sata da ih vidim. Na kraju su oni ti koji pate, jer su se radovali vremenu provedenom sa mnom - kaže on.

 Loša komunikacija

Lopez ne krije da ima vrlo lošu komunikaciju s Vandom i Ikardijem.

- Teško je razgovarati s njom. Čim se ton malo povisi, snima me i šalje snimke negdje. Nije ostalo skoro ništa od odnosa koji bi majka i otac trebali imati. Najčešće moramo pričati preko advokata. U jednom trenutku rekao sam Mauru da će, kada postane otac, shvatiti težinu svojih gestova koje danas pravi prema meni. Nekad se ponaša gore od Vande i odlučio sam da ne želim više nikakav kontakt s njim – kaže Lopez.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.