ZANIMLJIVO

Preslatki samojed ima 350 hiljada fanova na Instagramu, pogledajte zašto

Pas ima posebne talente

Gost je u aprilu prošle godine postala hit i otad prikuplja sve više fanova. Instagram

Avaz.ba

2.3.2019

Mnogo je popularnih životinja na Instagramu, no, dok većina koristi samo svoj izgled kako bi privukla pratioce, neki su svoju popularnost uspjeli steći i talentima. Poput samojeda Gosta (Ghost) - čupavca koji voli pjevati.

Nije da Gost nije dovoljno slatka da dobije pažnju poziranjem, već jednostavno ima posebne talente.

Naime, ona koristi svaku priliku da pokaže svoj talent. Naravno, njeno je pjevanje više nalik zavijanju, no na brojnim snimcima koje su njeni vlasnici objavili na Instagramu jasno je kako njeno zavijanje nije potpuno nasumično. 

Posebno kad sluša pjesmu, Gost pokušava pratiti najbolje što može. Samojedi su obično vokalniji od mnogih vrsta psa, a Gost je zbog svog talenta stekla gotovo 350 hiljada pratilaca na Instagramu.

Rođena je 2016. u Norveškoj. Njeni vlasnici uočili su njen talent te joj otvorili račun na Instagramu, gdje su dijelili njene performanse s porodicom i prijateljima.  

No, Gost je u aprilu prošle godine postala hit i otad prikuplja sve više fanova. Dogodilo se to nakon što su njeni vlasnici objavili snimak na kojem Gost gleda Elen na TV-u. Snimak je došao do Elen Dedženeres (DeGeneres), a ona je bila toliko oduševljena da ga je podijelila sa svojim fanovima na društvenim mrežama.

Preko noći Gost je postala senzacija i popularnost joj raste otad. Tolefsen Sondrol nedavno je rekao za norveški sajt TV2 da Gost dobije dnevno oko 1.000 novih pratilaca, a sad ima i posebnog menadžera u SAD.


View this post on Instagram

I will always luv uuuu❤️ Happy Valentine’s day! #tbt

A post shared by GHOST (@ghost_the_samoyed) on

View this post on Instagram

Representing Aroo 5!🎤 [Sound on] Song: What Lovers Do - @maroon5

A post shared by GHOST (@ghost_the_samoyed) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.