ŠOKANTNO Veza Milijane Bogdanović (21) i Milojka Božića (74) nije privukla pažnju samo regiona

Ovo je najbizarniji detalj romanse najpoznatijeg para u regionu: Uporedio je s majkom

Avaz.ba
22.03.2019 08:07

Milojko je itekako sretan

Veza Milijane Bogdanović (21) i Milojka Božića (74) nije privukla pažnju samo regiona i Srbije. Naime, o njihovoj vezi piše se i u inozemstvu. Razlika u godinama između Milijane i Milojka mnoge je ostavila bez riječi.

Međutim, Milojko je itekako sretan tim kakvu je ženu za sebe izabrao te je hvali na sva zvona.

- Sluša me sve! Kao da mi je majka, a ne djevojka. Kupala me, njegovala, držala me da ne padnem. Dva mjeseca sam morao da ležim pravo poslije operacije... - prisjetio se on, pa otkrio detalje iz njihove intime.

Milijana priznaje da ih je ta nevolja itekako vezala.

- Bili smo i prije u vezi, ali ja sam se baš zaljubila kada je otišao na operaciju - kaže ona, koja je inače napravila prvi korak.

- Da, naravno, on je tako tvrdoglav i uporan da on nikad ne bi! Non-stop sam išla gdje i on, kuda on šeta - šetala sam i ja. Moralo je doći do nečega! U štiklama nisam mogla da idem jer mi živimo u selu, ali sređivala sam se maksimalno, šminkala sam se... Pa pođemo onda, šetamo mog psa zajedno... Morao je da obrati pažnju - s osmijehom na licu ispričala je mlada Milijana.

- On je jako dobar, jako je pažljiv, vidi se da me voli. Ja to osjećam - ističe ona, koju mlađi momci nimalo ne privlače.

Sretna je s Milojkom toliko da jedva čeka da se ostvari u ulozi majke, bez obzira na sve.

- Mi se nadamo, ne znam... Nada Macura kaže da možda i ne može - kaže ona o toj temi. 

Komentari

NA VRH