RODITELJSKA PAŽNJA

Goli biraju partnere: Dala bih mu peticu za "alatku" i zube

Oni kandidati koji biraju partnere moraju se skinuti kako bi pokazali svoje atribute

Avaz.ba

13.4.2019

Britanski rijaliti šou za upoznavanje "Gola privlačnost" privukao je i šokirao mnogobrojnu publiku. Kandidati u njemu prilikom upoznavanja prvo upoznaju najintimniji dio kandidata, odnosno vide ih nage od pasa naniže, a na temelju tog prizora odlučuju koga će odabrati te izaći na regularan spoj - pristojno odjeveni.

No, i oni kandidati koji biraju partnere moraju se skinuti kako bi pokazali svoje atribute. 

U drugoj epizodi aktuelnog šoua Deril (Darrel, 23) i Anja (Anya, 20) birali su partnere za spoj.

- Dugo vremena sam koristio društvene mreže i pokušavao naći djevojku. Vrijeme je da u ovom šouu nađem djevojku života. Sviđa mi se što mogu odmah vidjeti nagu ženu. To je taj životinjski instinkt koji me pali - rekao je Darel, koji je inače radio kao DJ. U šest kutija različitih boja stajalo je šest golih žena, a Deril je prvo imao priliku vidjeti njihove stražnjice, pa zatim vagine.  

- Volim vagine. Došao sam iz vagine i želim bit u vagini sve vrijeme - našalio se. Prvu djevojku je izbacio na temelju nožnih prstiju koji mu se nisu baš svidjeli, a zatim je mogao vidjeti njihove grudi.

- Bitno mi je da je omjer bradavica i same dojke proporcionalan - komentirao je Deril. Kad su eliminacijom ostale na kraju dvije kandidatkinje, Deril se također morao skinuti, no to mu nije predstavljalo nikakav problem.

- Idem često u teretanu pa se ne sramim pokazati tijelo - govori. Iako su mu se svidjele grudi djevojke u ružičastoj kutiji, na kraju je odabrao Mariju u crvenoj kutiji. 

- Sviđa mi se njen stav i ima lijepo tijelo. Mislim da bi mogli kliknuti - rekao je, a par je zatim otišao na spoj za koji su se obukli. Tri sedmice nakon spoja, par se opet našao te zaključio kako bi mogli nastaviti viđati se.

Studentica engleskog jezika i balerina Anja (20) također je u potrazi za svojom srodnom dušom. 

  - Jako mi je bitna fizička privlačnost. Puno mi se puta dogodilo da sam bila na spoju s dečkom i poslije kad smo došli do trenutka da trebamo spavati zajedno, on se skinuo, a ja sam pomislila 'Ne, ne želim. Daj se, molim te, obuci - ispričala je Anja, koja je ostala šokirana kad je vidjela svoje kandidate nage u kutijama.

- Nikad nisam vidjela toliko golih penisa na istom mjestu - komentirala je Anja, kojoj nije bitno je li penis obrezan ili nije. Prvog kandidata je izbacila zbog prejakih kvadricepsa.

 - Ne mogu zamisliti da se seksam s njim - izjavila je. Na kraju se odlučila za Džejmija (Jamie), koji je također stajao u crvenoj kutiji.

  - Vidi se da ima samopouzdanja. Sviđa mi se njegovo tijelo, pogotovo penis i zubi. Dala bih mu čistu peticu - rekla je. Iako im je spoj prošao odlično i par je kliknuo, udaljenost ih je razdvojila te su se odlučili prestati viđati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.