SRBIJA Biznismen nastavio šokantu ispovjest

Ovo su fotografije prostitutki iz kataloga makroa: Jedna od najboljih je dječiji ljekar

Na spisku bankarke, advokatice, profesorice i direktorice državnih firmi

Avaz.ba
17.04.2019 22:58

Šokirali biste se kada biste vidjeli poznate face koje se bave ovim poslom, a nisu samo starlete ili rijaliti zvijezde. Vjerovali ili ne, bankarke, doktorice, advokatice, profesorice, direktorice državnih firmi. Bio sam iznenađen kada sam kasnije sretao ove žene kojima sam plaćao za seks, piše Kurir. 

Ovim riječima nastavlja svoju ispovjest biznismen G. S. iz Beograda, koji je u Kuriru kao dugogodišnji klijent otkrio mnoge tajne elitne prostitucije, ali i kako je sa prijateljima organizovao orgije u iznajmljenoj vili sa 60 djevojaka.

- Međutim, u ovom poslu ima žena koje se bave raznim zanimanjima. Ne čudi me da se prostitucijom bave siromašne i očajne djevojke ili studentice, ali sam bio šokiran kada sam saznao da tu ima i intelektualki.

G. S. otkriva nekoliko susreta sa ženama iz hotelskih apartmana u „vanjskom“ svijetu.

- Na nekoj proslavi naletio sam na elitnu prostitutku za koju se ispostavilo da je jedna od direktorica u državnoj firmi, a došla je sa sestrom, koja također radi s njom. Poznate su kao vatrene crnka i plavuša, često smo ih iznajmljivali i za „trojke“. Susreli su nam se pogledi i sve se završilo na tome - kaže izvor Kurira. 

On prepričava i susret s prostitutkom u bolnici.

- Odvezao sam brata i njegovog sina kod ljekara. U hodniku sam naletio na jednu doktoricu. Samo smo se pogledali, prošla je pored mene. Kada sam vratio film, shvatio sam da sam bio s njom najmanje pet puta. Čovječe, ni na pamet mi nije palo da je doktorica, i to pedijatar, jedna od najboljih ne samo u katalogu već i u krevetu - priča sagovornik Kurira.

On kaže da se često dešava da prostitutke naručene iz kataloga odbiju da dođu i da u tom slučaju dolaze druge.

- Veliki broj djevojaka želi da se bavi ovim poslom, katalog je pun, i koja neće da radi u tom trenutku, dolazi druga. Ne može niko da ih natjera, niti je makroima padalo na pamet da ih primoravaju, niti su imali vremena za to. Mi smo uspješni biznismeni i želimo da se povremeno opustimo, da organiziramo dobru žurku i da budemo sa lijepim i atraktivnim djevojkama - priča naš sagovornik

G. S. kaže da većina makroa vodi računa o zdravstvenom stanju djevojaka, da idu redovno na kontrole.

- Prošle godine je njih 13 trebalo da putuje sa biznismenima na jedno egzotično ostrvo. Međutim, samo jedna, inače poznata rijaliti zvijezda, prošla je test, pa je čovijek morao da sakupi novu ekipu - kaže sagovornik i dodaje da ozbiljni makroi izbacuju djevojke iz posla ukoliko se drogiraju.

  • Mihajlo Maksimović i njegov brat Dušan Milenković u pritvoru su od kraja februara zbog sumnje da su djevojke primoravali da pružaju seksualne usluge za novac.
  • Maksimović je ranije osuđivan za posredovanje u prostituciji i falsifikovanje, dok Milenković nije osuđivan.
  • Djevojke za koje se sumnja da su bile žrtve dobile su status posebno osjetljivih svjedoka.

Komentari

NA VRH