CRNA GORA Mlada Vasilisa je jedna od najpraćenijih influenserki

Ovo je udovica Crnogorca koji je izrešetan u Španiji pred njom i djetetom

Avaz.ba
22.04.2019 10:17

Supruga Baranina Zijada Nurkovića (24) iz Rožaja, koji je ubijen u Španiji, jedna je od najpraćenijih influenserki u Crnoj Gori na Instagramu!

Dvadesetogodišnja Vasilisa Nurković (20) bila je svjedok stravične likvidacije jer je Zijad upucan u vozilu pred njom i djetetom. 

Na njega je pucala za sada nepoznata osoba u španskom mjestu u blizini Malage, a on je s porodicom bio u Španiji turistički.

Ranjen je u četvrtak uvečer u glavu i bio je u komi do petka priključen na aparate, ali ljekari nisu uspjeli da se izbore za njegov život.

Mlada Vasilisa je jedna od najpraćenijih influenserki iz Crne Gore na društvenoj mreži Instagram sa skoro 39.000 pratilaca, a predstavlja se kao modna blogerka, ljubitelj mode, sretna žena i mama djevojčice Nike.

Podsjetimo, Vasilisa, njen suprug i njihova dvogodišnja kćerka turistički su bili u posjeti jednom španskom mjestu u blizini Malage, kada je nepoznata osoba u četvrtak uvečer pucala na Zijada, dok su svi zajedno bili u vozilu.

Nurković je policiji bio poznat i kao bliski saradnik Alana Kožara, koji je čovjek od poverenja vođe "zemunskog klana" Luke Bojovića. Za Kožarom policija traga zbog pripreme ubistva sada pokojnog Slobodana Šaranovića.

Komentari

NA VRH