TWITTER

Pokazala kako ženske grudi zaista izgledaju i zgrozila mnoge

Podijeljena preko 45 hiljada puta

Najviše pažnje privukle su mliječne žlijezde. Arhiv

Avaz.ba

26.4.2019

Fotografija na kojoj je prikazano kako ženske grudi izgledaju ispod kože brzo je postala viralna, a ekipa na društvenim mrežama ne može se dogovoriti smatra li je predivnom ili zastrašujućom.

Na njoj su prikazani grudni mišići kod žena, ali ono što je privuklo najviše pažnje bile su mliječne žlijezde koje su oko bradavica postavljene u obliku koji je mnoge podsjetio na cvijet. 

 - Upravo sam shvatila da nikad nisam vidjela fotografiju sistema mišića kod žene. Nisam zamišljala da mliječne žlijezde ovako izgledaju - napisala je korisnica uz fotografiju.

Fotografija je u samo nekoliko dana podijeljena preko 45 hiljada puta, a dok su neki korisnici društvenih mreža zgroženi, drugi su oduševljeni. 

"Zašto svi govore da je odvratno? Imamo cvijeće na grudima, to je prekrasno," "Meni je ovo predivno. Ovo je othranilo moju djecu", "Ovo doslovno čitam dok dojim dijete. Mislim da je slika super. Uvijek sam se pitala kako izgledaju. Nikad mi nije palo na pamet da nam u školi pokazuju samo muške mišiće", bili su neki od komentara korisnika.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.