ZANIMLJIVO

Vanzemaljci se već razmnožavaju s ljudima na Zemlji, i to iz samo jednog razloga

Mali, visoki i hrabri, ljuskavi sa zmijskim očima i u obliku kukaca

Vanzemaljci napreduju u vlastitom biosistemu. Arhiv

Avaz.ba

28.4.2019

Profesor s Oksforda tvrdi da se vanzemaljci već pare s ljudima da bi proizveli novu hibridnu vrstu sposobnu riješiti klimatske promjene.

Vlastiti biosistem

Dr. Jang Či, predavač na korejskom Orijentalnom institutu na Oksfordu, vjeruje da nova vrsta može spasiti ljudsku rasu od prijetnje globalnog zatopljenja. Dr. Či je izjavio kako postoji snažna veza između klimatskih promjena i otmica vanzemaljaca, izvijestile su oksfordske studentske novine, a prenose britanski mediji.

U svojoj novoj knjizi nazvanoj „Posjete vanzemaljcima i kraj čovječanstva“ profesor objašnjava kako vanzemaljci napreduju u vlastitom biosistemu, a mi to ne možemo vidjeti jer smo ograničeni funkcionalnošću naših organa.

U knjizi je opisao četiri vrste vanzemaljaca - mali, visoki i hrabri, ljuskavi sa zmijskim očima te oni u obliku insekata. Dodao je da su stvorenja nalik na insekte vjerovatno vođe te da drugi tipovi prate njihove instrukcije.

Profesor je citirao "istraživača otmica" u SAD koji je tvrdio da se vanzemaljci i ljudi uzgajaju da bi proizveli hibridne vrste koje su tako inteligentne da su sposobne riješiti glavne probleme planete.

- Dakle, oni ne dolaze zbog nas, nego zbog sebe i svog opstanka, ali njihov opstanak je zapravo i naš opstanak - opstanak cijele biosfere - dodao je profesor.

Hibridni projekt

Dr. Či je rekao i kako će se vanzemaljci pojaviti kad se svijet suoči s ozbiljnim krizama, poput nuklearnog rata.

- Više ili manje, može se pretpostaviti da je hibridni projekt odgovor na ovu predstojeću smrt ljudske civilizacije - kaže on.

Dr. Či je kazao da još traži dokaze koji bi potkrijepili njegova razmišljanja. Nedavno se obratio i Oksfordskom debatnom klubu za raspravu o toj temi, ali je odbijen.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.