TWITTER

Mačke se zaljubile gledajući jedna drugu s prozora, njihova priča postala je hit

Dobili mnoštvo radoznale publike

Mačke se gledale kroz prozor. Twitter

Avaz.ba

29.4.2019

Iako je mačak Sajmon (Simon) često odlazio u obližnji "Cat Cafe" u Los Anđelesu sa svojom vlasnicom, uvijek se držao za sebe. 

Nikada nije bio od druženja i druge ga mačke nisu zanimale. Naviknut je na druge životinje, nikada nije radio probleme, no jednostavno se volio držati po strani kada su u pitanju životinjska druženja i zabave.

Baš zbog toga, njegovoj je vlasnici bilo čudno kada je shvatila da mu se baš jako sviđa mačka komšinice u koju je danima zurio s prozorske daske. 

Druga mačka je uvijek uzvraćala pogledima, a jednog je dana Mekenzi Kofman (Mackenzie Coffman), Sajmonova vlasnica, odlučila prekinuti šutnju između njih dvoje.

Na papir je napisala - Kako se zoveš? S ljubavlju, Sajmon - te zalijepila na prozor. Vrlo brzo dobila je odgovor od vlasnice koja sa svojom mačkom živi prekoputa njih. Napisala je da se njen mačak zove Teo (Theo).

Vlasnica odlučila prekinuti šutnju između njih dvoje. Twitter

Kofman je sve to podijelila na svom Twitteru, a ova ljubavna priča dobila je mnoštvo radoznale publike pa je svoje komšije obavijestila da su postali pravi hit na internetu.  

Ubrzo su i ugovorili sastanak i upoznavanje te su fotografije objavili na društvenim mrežama.

Prvi susret prošao je odlično, a Sajmon i Teo ostali su jednako zainteresirani i zaljubljeni kao i kada su se gledali preko stakla. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.