TWITTER Danima zurio u Tea preko stakla

Mačke se zaljubile gledajući jedna drugu s prozora, njihova priča postala je hit

Dobili mnoštvo radoznale publike

Avaz.ba
29.04.2019 14:16

Mačke se gledale kroz prozor

Foto: Twitter

Iako je mačak Sajmon (Simon) često odlazio u obližnji "Cat Cafe" u Los Anđelesu sa svojom vlasnicom, uvijek se držao za sebe. 

Nikada nije bio od druženja i druge ga mačke nisu zanimale. Naviknut je na druge životinje, nikada nije radio probleme, no jednostavno se volio držati po strani kada su u pitanju životinjska druženja i zabave.

Baš zbog toga, njegovoj je vlasnici bilo čudno kada je shvatila da mu se baš jako sviđa mačka komšinice u koju je danima zurio s prozorske daske. 

Druga mačka je uvijek uzvraćala pogledima, a jednog je dana Mekenzi Kofman (Mackenzie Coffman), Sajmonova vlasnica, odlučila prekinuti šutnju između njih dvoje.

Na papir je napisala - Kako se zoveš? S ljubavlju, Sajmon - te zalijepila na prozor. Vrlo brzo dobila je odgovor od vlasnice koja sa svojom mačkom živi prekoputa njih. Napisala je da se njen mačak zove Teo (Theo).

  • Vlasnica odlučila prekinuti šutnju između njih dvoje
    Vlasnica odlučila prekinuti šutnju između njih dvoje Foto: (Twitter)

Kofman je sve to podijelila na svom Twitteru, a ova ljubavna priča dobila je mnoštvo radoznale publike pa je svoje komšije obavijestila da su postali pravi hit na internetu.  

Ubrzo su i ugovorili sastanak i upoznavanje te su fotografije objavili na društvenim mrežama.

Prvi susret prošao je odlično, a Sajmon i Teo ostali su jednako zainteresirani i zaljubljeni kao i kada su se gledali preko stakla. 

Komentari

NA VRH