ZANIMLJIVO

Zbog poklona ga osramotila javno, a njegova reakcija je mnoge iznenadila

Index.hr

27.5.2019

Neimenovani Kinez proglašen je žrtvom zlostavljanja nakon što mu je djevojka pljusnula šamar najmanje 52 puta u javnosti, jer je bila uznemirena zato što joj nije kupio novi pametni telefon za kinesko Valentinovo.

Dok je većina kineskih parova slavila 20. maj, jedan par u pokrajini Sičuan odlučio je radije prirediti šokantnu scenu.

Snimak koji su uhvatile obližnje nadzorne kamere, ali i prolaznici, pojavio se na društvenim mrežama, a na njemu se vidi mlada žena koja udara muškarca na ulici. 

Policija je kasnije potvrdila da je muškarac pretrpio najmanje 52 šamara ispred šokiranih pogleda stranaca koji su svjedočili njegovom poniženju, pišu mediji.

Ono što je zaista iznenadilo milione ljudi koji su pogledali snimak koji kruži je miran stav muškarca koji jedva trza, a kamoli da je pokušava obuzdati ili zaustaviti na bilo koji način.

Kad je policija pokušala odvesti par, muškarac je pokušao zaštititi djevojku dok ga je ona nastavljala udarati. Rekao je kako je napravio grešku jer joj nije kupio dar koji je željela i da je to sad jedini način da je smiri. Kasnije je policiji priznao i kako mu djevojka plaća većinu troškova.

Par je odbio riješiti svoj spor u policijskoj stanici, no naposljetku su se smirili i obećali da će u budućnosti rješavati svoje probleme na civiliziraniji način.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.