ZANIMLJIVOSTI

Muškarci pali u očaj: Žene odustale od čipke i svile, poludjele za novim gaćama

Tange odlaze u prošlost, vratile se bubrežnjače

Žene izabrale novi model kao najudobniji. Ilustracija

Avaz.ba

13.7.2019

Donji veš za žene ima puno veću ulogu od svoje primarne. Mnogi neće vjerovati, ali pripadnice nježnije spola nekada i sate provedu razmišljajući o tome koje gaćice nositi: klasične, tange, bokserice, Granny gaćice, G-string, čipka, pamuk, svila...

Međutim, mnoge je iznenadila informacija da su "bapske" gaće postale pravi hit među ženama. Naime, kupci najveća je svjetska online trgovine - Amazon, proglasili su ih  "Rolls Royceom donjeg veša". 

Popularno nazvane bubrežnjače su u nakon samo nekoliko dana, od puštanju u prodaju na Amazonu, dobile zavidnu ocjenu, a potražnja za ovim modelom ženskog donjeg veša je nevjerovatna.



Dame poludjele za "bapskim" gaćama. Amazon

S više od 1.000 recenzija kupaca na stranici, ove gaćice su toliko puta ocijenjene s pet zvjezdica da uvrštene u izvrsnu kategoriju.

Dizajnirane su tako da osiguravaju "kontrolu težine". Naime, ovaj model gaćica imaju dvostruku slojevitu frontu kako bi oblikovale stomak poput steznika. Sličan model prikazan je u slavnoj sceni filma Bridget Jones.


Slavna scena filma Bridget Jones. Screenshot

- Volim svoje gaće iz Bridget Jones jer su Rolls Royce donjeg veša. One su tako dobro napravljene i tako udobne - napisala je jedna od dama na Amazonu, koja je navela u kako je ovo "peri-deri" kvalitet veša.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.