ANKETA

Muške greške u se*su koje žene ne opraštaju

Ne vole imitiranje filmova za odrasle

Muške greške koje žene ne opraštaju. Iluistracija

Avaz.ba/Zadovoljna.hr

25.8.2019

Svakome se omakne neka greška u intimnim trenucima, ali kada ponekad ti povremeni propusti postanu pravilo, zadovoljstvo nestaje. Neke od tih propusta žene teško opraštaju. Anketa provedena među ženama pokazala je neke od muških grešaka u se*su koje one ne toleriraju.

1. Krivo ime

- Jedan bivši dečko u krevetu me nekoliko puta nazvao imenom svoje bivše cure! Možete pretpostaviti kako sam reagirala. To se jedva nekako tolerira u drugim situacijama, ali napraviti to tokom se*sa, stvarno je neoprostivo - napisala je Anamarija (37).

2. Preskakanje predigre

- Nevjerojatno mi je da još ima muškaraca koji nisu shvatili da je dobra predigra uvjet za dobar se*s. Ne volim taj osjećaj kada moram tjerati muškarca na to zato što je njemu nepojmljivo uložiti 15 minuta svog vremena na ljubljenje, maženje ili štogod - smatra 29-godišnja Martina.

3. Imitiranje filmova za odrasle

- Puno puta sam htjela sve zaustaviti i viknuti: "Halo, frajeru, pa nismo u porno filmu!" Oni valjda misle da ono što u njima gledaju mogu primijeniti na sve žene i još im nije jasno da svaku ženu pale drugačije stvari - kategorična je bila Petra (28), prenosi portal Zadovoljna.hr.

4. Sebičnost

- Najgore mi je kada stalno očekuje da ja odradim sav posao. Nemam ništa protiv toga da se ponekad ja više posvetim njemu ili on meni, ali normalno mi je da onda drugi put uloge budu obrnute - kazala je Ivona (35).

5. Kratak se*s

- Uvijek sam za brzinski se*s, i to onaj u kojem oboje guštamo. Kratak se*s samo za njegovo zadovoljstvo. E, to ne bi išlo - kaže Anita (33).

6. Odbijanje kondoma

- Ako nema kondoma, nema ni se*sa. Bez rasprave. Kad sam bila mlada i luda, još sam i slušala njihovo filozofiranje o tome zašto kondomi nisu potrebni, ali sada to ne dolazi u obzir - kaže Zrinka (42).

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.