ZANIMLJIVOSTI

Prekršili su zlatno pravilo

Imaju divne uspomene

Ilustracija. Arhiv

I. Š. / Avaz.ba

11.9.2019

Seks s partnerom najboljeg prijatelja ili najbolje prijateljice je nešto na šta ne bismo nikada trebali ni pomisliti, ali neki su prekršili zlatno pravilo i ipak to uradili, a zatim i podijelili svoje iskustvo. 

- Svi smo bili cimeri. Njih dvoje su bili zaručeni, a ja sam živio u podrumu. Bili smo kao tri graška u mahuni. Kasnije sam kupio vlastiti stan. Jednog dana njih dvoje su prekinuli zaruke. On ju je izbacio pa joj je trebalo mjesto gdje će moći biti dok se ne snađe pa sam ja spavao na kauču, a ona u mom krevetu. Tako je bilo neko vrijeme, ja sam bio poput njihovog posrednika. Onda smo se ona i ja jednom napili i imali fantastičan seks. Sada sam ostao bez njih oboje. On je prestao razgovarati sa mnom. Ona i ja smo se neko vrijeme družili, a zatim me prevarila. Dakle, nije bilo vrijedno - prisjetio se jedan tip. 

Htjela je seks utroje. Poseksali smo se utroje. 

Kada sam rekao prijatelju da ona nije dobra, on je od mene tražio da to dokažem, a on mi je odgovorio na to da nije siguran da li bi trebao biti ljut ili zahvalan, pa je napustio sobu, ostali smo prijatelji. 

Seksali su se, a onda su me pozvali da im se pridružim, otkrio je reditaš. 

- Imali smo seks kao dva para, najbolja prijateljica od moje djevojke, njen dečka, moja djevojka i ja. Uradili smo to dok smo bili na fakultetu. Oni više nisu zajedno, ali nam je bilo fenomenalno i imamo divne uspomene. 

- Moja prijateljica je htjela da im se pridružim u seksu, imali smo grupnjak s mojim partnerom, to su bila dobra vremena. 


Ilustracija. Arhiv

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.