LIČNOST DANA

Spasilac rođen u godini Olimpijade

Novi direktor posrnulog ZOI-ja 84 žestoko krenuo u raščišćavanje svega što ne valja

Magoda: Uspješna menadžerska karijera. Arhiv

Piše: Ml. D.

29.6.2019

U životu ništa nije slučajno, baš ništa. Ako se neko ko je rođen 1984. godine u vrijeme Zimske olimpijade, kada je Sarajevo bilo centar svijeta, a Bjelašnica, Igman zasjali punim sjajem, odlučio upustiti u misiju spasa preduzeća ZOI 84, onda će on to i uraditi! Garant! 

I žestoko je krenuo Kenan Magoda! Ukinuo je besplatne ski-karte, VIP parking i ostale povlastice za odabrane, a to je tek prvi korak.

To preduzeće, koje je čerupao ko je stigao, na dnu je i valja sve to vratiti u neku normalu. Mlad, poletan direktor, koji je rođen u Sarajevu i voli svoj grad, uspjet će u tome, vidjet ćete!

Kada je Jahorina mogla onako procvjetati kada je došao mlad, poduzetan direktor, zašto ne bi i Bjelašnica, Igman i sve druge ljepote koje imamo?

Novom direktoru samo treba dati odriješene ruke i podršku, to je najmanje što su dužni svi koji se sjećaju onoga sjaja 1984.

Magoda je završio Fakultet za sport i tjelesni odgoj. U uspješnoj menadžerskoj karijeri vodio je kompanije iz oblasti komunikacija i prodaje. Široj javnosti poznat je i kao direktor RK Bosna iz najuspješnijeg perioda ovog kluba, koji je zlatnim slovima upisan u historiju bh. sporta.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.