LIČNOST DANA

Dolaze bolji dani za "Plave"

Džubur: Podrška klupske skupštine. Avaz

Piše: E. J.

1.7.2019

Želimo ispuniti ono što nam je glavna stvar, a to je da navijamo, da smo sretni i da imamo zadovoljstvo dolaska na stadion. 

Ovim je riječima Admir Džubur sumirao cilj novog rukovodstva Fudbalskog kluba Željezničar, u kojem će on, odlukom članova klupske skupštine, imati ulogu predsjednika Upravnog odbora.

Ako je suditi po tome što je Džubur već četvrta osoba koja se u nešto više od pola godine pojavljuje u ulozi prvog čovjeka velikana s Grbavice (Senad Misimović, Nihad Selimović, v. d. predsjednika Jasmin Badžak), jasno je koliko ga težak zadatak očekuje.

Ipak, navijači "Plavih" vjeruju da će se Džuburove riječi pretvoriti u konkretna djela te da će se Željo ponovo boriti za primat najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini i izbjeći potrese kakvi su se u posljednje vrijeme dešavali u klubu.

Džubur je u FK Željezničar do sada obavljao funkciju člana Upravnog odbora, u kojem će ubuduće biti predsjednik. Po struci je diplomirani mašinski inžinjer, bio je dugogodišnji direktor Kantonalnog javnog komunalnog preduzeća "Toplane Sarajevo".


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.