LIČNOST DANA

Samo pozitivne stvari

Šimunović: Širok spektar usluga. Arhiv

Piše: Ml. D.

28.7.2019

Konferencija CONNECTO u Mostaru okupila je 160 preduzeća, uspješnih privrednika iz bh. dijaspore i BiH, što će rezultirati saradnjom i međusobnih uvezivanjem. Poseban naglasak bio je na potencijalne investicije i brojnu bh. dijasporu koja predstavlja pozitivan primjer kako se stečeno znanje i iskustvo u inozemstvu može prenijeti u BiH.  

A glavni „krivac“ za to je INTERA Tehnološki Park neprofitna i nevladina organizacija osnovana 2011. godine s ciljem poticanja i podupiranja razvojnih privrednih procesa u regiji Hercegovine. A posebno Vedran Šimunović, izvršni direktor.

Kontinuirano se educiraju mladi, nezaposleni, ali i ljudi s dugogodišnjim poslovnim iskustvom kako bi, prateći trendove, opstali u savremenom poslovnom svijetu. Implementiravši više od 20 različitih projekata domaćih i stranih donatora, INTERA TP je stekao iskustvo kojim je postao pouzdan partner u stvaranju boljeg poslovnog okruženja za sve bh. građane.

U svojoj ponudi imaju širok spektar usluga kojima nude odgovore na gotovo sve izazove savremenog poslovnog svijeta. Pravo su mjesto ukoliko vam treba savjetovanje i pomoć pri pokretanju vlastitog preduzeća. Posebno je uspješan program edukacija iz CNC tehnologija tokom kojeg su stvorili kvalitetne kadrove koji s lakoćom pronalaze zaposlenje na turbulentnom tržištu rada.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.