LIČNOST DANA Humani gest Bijeljinca

Miroslav Mića Vujanović: Naviknut na humanost

Vujanović je pozvao da se pomogne supruzi njegovog prijatelja

Lj. Lj. / Avaz.ba
08.11.2019 06:44

Vujanović: Pobrao je brojne simpatije i pohvale

Foto: Avaz

Humani gest Bijeljinca Miroslava Miće Vujanovića, koji je nedavno prikupio humanitarnu pomoć za liječenje Azre Jašarević iz Lukavca pobrao je brojne simpatije i pohvale.

Vujanović je po povratku sa Štukijade iz Lukavca u Bijeljinu, uz pomoć vibera, pozvao svoje prijatelje da se uključe u akciju prikupljanja pomoći za Azru, ženu koju do tada nije ni poznavao.

Kaže Vujanović da nije želio da se puno priča o njegovom gestu. Važno mu je, kako kaže, samo to da je prikupljen novac, tih neophodnih 7.200 eura, za Azrinu drugu operaciju.

- Pitao sam se šta mogu da uradim, da pomognemo ženi mog prijatelja iz Lukavca. Svima se slično može desiti. Onda smo krenuli prikupljati pomoć i na aukciji kupili sliku. Simbolika je u tome što smo se gotovo utrkivali ko će dati više da bi istakli solidarnost i prijateljstvo. Sreća, da među nama ima puno onih koji ne gledaju na nacionalnost, kada je neka nevolja u pitanju, već odmah priskaču i nude pomoć. Znate, volio bih samo to da je hiljadu ljudi dalo po jednu marku za Azru, da nas bude što više - kaže Vujanović.

Nerado priča da od malena ima naviku da bude uključen u akcije pomoći ljudima u nevolji.

Komentari

NA VRH