RAZLIČITI SE NAJSNAŽNIJE PRIVLAČE Bik se mijenja zbog Škorpije, Vaga zbog Ovna

Evo šta vam poručuju zvjezde ovog ljeta

Mi. K.

Ako ste spremni da se ovog ljeta zaljubite “najjače” do sada, poslušajte savjete astrologa i saznajte s kojim  znakom će vam veza biti najvatrenija.

Strijelac i Blizanci

Ova dva znaka se privlače na svim poljima. Fizički su kao stvoreni jedno za drugo. Obožavaju duge razgovore, Blizanac je malo površan i voli da ogovara, Strijuelac je pošten i temeljan. Blizanac je uvijek spreman za akciju, Strijelca je teško natjerati da se pokrene i promijeni rutinu, ipak kad je s Blizancem Strijelac postaje pravi pustolov.

Bik i Škorpija

Prema astrolozima, Bika niko ne može tako jako seksualno da privuče kao Škorpija. Ako se spoje mogu danima da budu zatvoreni u  spavaćoj sobi. Sve u vezi će im djelovati fatalno. Ipak, kada izađu među prijatelje vidjeće da se veoma razlikuju, Škorpija je prebrza za Bika, a Bik previše pasivan za Škorpiju. Ako su spremni na promijene, veza će im sigurno uspjeti.

Jarac i Rak

Ova dva znaka se savršeno dopunjuju. Hladan Jarac ne može da odoli emotivnim izlivima Raka. U spavaćoj sobi odlično funkcionišu, nadopunjuju se. Ipak, ako Rak postane previše “cmizdrav” i počne da kuka da ga Jarac ignoriše veza lako može da se završi. Ako nađu zajednički jezik, mogu da ostanu zajedno godinama.

Vaga i Ovan

Ovan tako neobuzdan i pun energije lako može da padne na šarm prefinjene Vage. Oni su toliko različiti da savršeno funkcionišu, bar na početku veze. Ipak, doslijednost Vage može Ovnu lako da postane dosadna. Ako Vaga malo popusti, može da uživa u najboljoj vezi u svom životu.

Ribe i Djevica

Ribama je sve tako lako u životu. Oni su rođeni s dozom optimizma i njima ništa ne može da pokvari dobro raspoloženje. Djevica voli rad, red i disciplinu, pa opet rad, pa red…Ako se sretne s Ribom može da odstupi od svojih pravila, makar u početku veze. Bit će to savršena veza, koja može da potraje ako se nađe kompromis.

Lav i Vodolija

Vodolija ne prizaje autoritete, Lav samo za to živi - da komanduje i da vlada. Međutim, ako u svoj vojnički poredak dopusti umjetničkoj Vodoliji da uđe, njegova vladavina je gotova. Njegova rika postaje šapat, a s Vodolijom će upoznati sve čari slobodnog ponašanja. Savršena avantura!

NA VRH

Podijeli članak na