LIFESTYLE

BEZ DLAKE NA JEZIKU Ovo je najiskreniji horoskopski znak

Neposredan i otvoren

Redakcija

26.12.2015

Daleko od toga da ne zna da se ponaša i želi da uvrijedi, on je samo neposredan i otvoren. Možda će vam njegovi stavovi ponekad djelovati čudno ali osvojiće vas svojom originalnošću i nesvakidašnjom ličnošću. On je posljednji među vazdušnim horoskopskim znakovima, čudnovata i čudesna Vodolija.

Njihova iskrenost u ovom svijetu se veoma cijeni, neki ih možda smatraju čudacima, ali svima je simpatičan način na koji izražavaju svoju iskrenost.

Vodolije se neće ustručavati da vam kažu da ste se udebljali, da vam odijelo ne stoji dobro ili da ste pogriješili u nečemu.

Oni su otvoreni, vole zabavu i druženje. Uvijek su spremni da pomognu. Njihova inteligencija prevazilazi granice, ali oni često nemaju volje da je iskoriste, jer su pomalo lijeni. Ne vole ograničenja i spremni su da kažu vrlo otvoreno "Ja imam svoj život, nemoj da se miješaš".

Ono što, također, ne trpe jeste dosada, oni jednostavno ne mogu da se skrase na jednom mjestu, a njihova radoznalost i inteligencija im nikada ne daju mira. Vodolije su veliki mislioci i filozofi, pa s obzirom na to vole da drže glavnu riječ, ali i da poslušaju tuđe mišljenje.

Žele da su nezavisni, da imaju slobodu, pa su vrlo često individualisti i ne snalaze se u timskom radu. Vodolije nemaju predrasude prema drugima, a često znaju da se izdignu iznad situacije i malo obraćaju pažnju na nebitne stvari. Za njih kažu da su veliki sanjari i da im je glava u oblacima. Često znaju da se isključe, kao da nisu prisutni iako im se vi obraćate. To je zato što vole da maštaju, ali su ponekad lijeni da svoje planove realizuju.

Vodolije su dobri glumci, pa često glume u životnim situacijama, zbog toga im ne pada teško da ponekad slažu kako bi se izvukli iz neprijatne okolnosti. Kao da im je u krvi usađena želja za blefiranjem. Nemojte misliti da ćete ih lako preći, jer njihov um radi brže od bilo koga. Mogu biti izuzetno mirni i stidljivi, ali i energični i ekscentrični. Veoma su samouvjereni i znaju da oni to mogu. Nikako ne vole trenutak kada se osramote pred drugima.

Kada je u pitanju ljubav, oni se najčešće zaljubljuju u nečiju inteligenciju, a dosadne osobe im nikada neće osvojiti srce. Često djeluju kao da žele biti usamljeni, ali zapravo i oni traže srodnu dušu sa kojom će moći da vode razgovore do kasno u noć.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.