LIFESTYLE

HRVATSKA MISICA U BRAKU S UKRAJINSKIM MILIJARDEROM "Pridobila sam ga čim sam ukrotila njegovog konja!"

Oleksandr Onišenko je biznismen, bivši pomoćnik ministra za krizne situacije

Autor:(A. Vr.)

7.2.2016

Melita je manekenka, Globusova najseksi Hrvatica i Miss Universe Hrvatske 2013., a Oleksandr Onišenko je biznismen, bivši pomoćnik ministra za krizne situacije Ukrajine, zastupnik u parlamentu, vlasnik modne agencije i nogometnog kluba Arsenal Kijev.

- Istina je, osjećam se kao u bajci, sretna sam i zaljubljena. Suprug i ja upoznali smo se mjesecima prije, međutim, sam čin vjenčanja dogodio se na brzinu, gotovo nemoguće brzo. Vjenčanje u bilo kojoj ustanovi zahtijeva vrijeme pa je tako lista čekanja u Kijevu tolika da treba čak i do dva mjeseca ranije uzeti termin ukoliko se želi određen datum. A mi smo svoje vjenčanje organizirali u malo više od sedam dana. Ne mogu reći baš da je to bila ljubav na prvi pogled, ali mogu da smo si kroz upoznavanje zaista kliknuli i da ga je ta iskrenost kod mene osvojila - priča uzbuđeno bivša Miss Universe Hrvatska Melita Fabečić (21), koja se prije nekoliko dana udala za 25 godina starijeg ukrajinskog milijardera Oleksandra Romanoviča Onišenka, prenosi jutarnji.hr.

Mijenja prezime

Novopečena gospođa Onišenko, koja sad već doma mijenja prezime u dokumentima, pobjednica je domaćeg izbora ljepote Miss Universe za 2013. i model koji zbog frapantne sličnosti s poznatijom putenom ljepoticom zovu hrvatskom Adrianom Lima. I

zabranik njena srca je navodni miljenik bivšeg ukrajinskog premijera Viktora Janukoviča u čijemu je mandatu od 2007. do 2014. bio pomoćnik ministra za krizne situacije, aktualno zastupnik u njihovu parlamentu, vlasnik modne agencije i prvoligaškog nogometnog kluba Arsenal Kijev što ga je prije koje dvije godine kupio.

Nogomet mu je nova igračka, odnosno hobi koji ga sada zaokuplja umjesto jahanja. Konjičkim sportom bavio se prethodno godinama, štoviše natjecao na Olimpijskim igrama 2008. i 2012.

- Nisam tip cure koji prilagođava istinu drugima. Imam svoje mišljenje i stavove. Naime, njemu zaista ne odolijevaju cure dok mene s druge strane nije toliko impresionirao na prvu loptu zbog, ajmo reći, novca i to je jedna od većih vrijednosti koje takav čovjek poput njega cijeni kod jedne djevojke, znam. Moj muž i ja upoznali smo se na jednom od putovanja. Dobila sam priliku vidjeti i doživjeti jedan od većih konjičkih klubova, upoznati olimpijske jahače i najbolje istrenirane konje sa svih strana svijeta. Budući da zaista volim konje, bila sam izuzetno sretna. Vani jahanje jako cijene i ako znaš jahati, to je ‘level up’. Pokazala sam se vještom te ih sve impresionirala. Uočila sam da me svi posmatraju te mi je Oleksandr prišao i udijelio kompliment koliko graciozno izgledam, da mi paše njegov konj koji je po prirodi inače divlji što ja nisam ni znala. Zatim se našalio kako sam uspjela napraviti čudo, ukrotiti konja kojeg samo on uspijeva kontrolisati. To je bilo naše upoznavanje. Uglavnom, osvojio me odlučnošću, stavom, gardom. Prošnja je bila jako romantična, pitao me na hrvatskom želim li se udati za njega i zaista se oko cijelog tog čina toliko trudio, a meni je bio veliki šok - priča zagrebačka ljepotica.

prsten-1014359s0

Fotografija vjenčanog prstena na Facebooku

Mama nije prisustvovala

Melitin princ na konju doslovno ju je osvojio na prvi pogled, pa vjenčanju u Kijevu nisu bili prisutni njeni prijatelji i porodica. Iako je prethodno bio u vezi sa ženama poput teniserke Martine Hingis, nasljednice prestižnog lanca hotela Paris Hilton i ukrajinske manekenke Snejane Onopko, kao i u braku s Miss Ukrajine Ksenijom Kuzmenko, na glasu je kao povučen i skroman čovjek koji ne voli bespotrebno rasipati svoj novac.

Za tajno vjenčanje mladenaca doznalo se kad se ona na društvenim mrežama pohvalila vjenčanim listom i fotografijom u njegovu zagrljaju.

ukrajinac-1014356s0

Zagrljaj sa suprugom (foto: Facebook)

- Moja rodbina i prijatelji bit će pozvani na proslavu koju pripremamo u proljeće, sumnjam da će to biti u Kijevu ili Zagrebu, lokacije još razgledamo. Vjenčanje nije bilo u pravoslavnoj crkvi, kao što se u Hrvatskoj krivo pronijelo. Njemu taj čin izuzetno znači, pa me prije vjenčanja u Kijevu upoznao sa svima, odveo u crkvu, prekrižio se i pokazao mi okolinu. Rekao mi je da je izbor zaista moj, on bi volio da krenem tim putem, ali mi je isto tako naglasio da me prihvatio takvu kakva jesam. Moji najbliži su ga upoznali budući da je prije vjenčanja došao sa mnom u Hrvatsku. Ugodno su iznenađeni njime i njegovom pristupačnošću te zainteresiranošću za moje i sve što volim. Svi moji bliži prijatelji i porodica su uz mene te mi jako vjeruju. Znaju kakva sam i vjeruju da ne bih loše odabrala ni zbog čega. Upoznala sam i ja njegove i sina mu jedinca na kojega je jako ponosan. Odmah me predstavio kao svoju ženu. Moje ime sada Melita Onišenko. Imam puno planova, a u ovom trenutku mi je najbitnije raditi na sebi, puno učiti i nadograđivati se. I dalje imam svoju viziju, ciljeve, u čemu na brak gledam samo kao na plus jer uz sebe imam osobu koja mi je u svemu potpora, ljubav i oslonac, zbog koje ja sama želim biti bolja jer navija za mene. Neću se toliko fokusirati na modeling, time mislim na to da nema više kastinga za mene, eventualno ću razmisliti o kojoj dobroj ponudi iz Hrvatske ili agencije u inostranstvu te odraditi to ukoliko je dogovor dobar jer volim posao. Moj suprug i ja se odlično razumijemo i imamo slične poglede na sve. Lijepo mi je dok sam s njim i zaista mu želim biti oaza mira i potpore, da sam u svemu s njim i uz njega. Upoznao je mnogo cura, top modele, misice kao i sportiskinje, ugledne dame, pa mi sigurno imponira da od svih njih u prolazu baš mene odabrao i što sam upravo ja baš ta posebna za njega - otkriva Melita.

Inače, Melita Fabečić po osvojenoj je tituli Miss Universe Hrvatske u aranžmanu agencije Next snimala je brojne editorijale i kročila modnim pistama Milana, ali redovno se vraćala u Hrvatsku gdje je živio njen dugogodišnji momak s kojime je prekinula. Brineta savršenih proporcija, visoka 178 centimetara, godine 2012. po izboru magazina Globus proglašena je najseksi Hrvaticom.

- Osim putovanja i kulture dobila sam i taj lady gard. Danas su pogledi iskrivljeni, za sreću nisu važne ni godine niti novac. Važno je da je voljena osoba uz tebe, da joj je stalo, da brine i da svaki dan misli na tebe te želi biti bolja osoba negoli jučer. Dobra osoba i dobro srce nemaju veze s godinama ili materijalnim statusom, kad si dvoje odgovaraju sve je to samo bonus.

Pogotovo meni kao ženi koja sam svjesna sebe, sama sam zarađivala, nisam tražila nekog na takav način jer sam zadovoljna sama sobom i sretna sam sa svime što imam. Odrasla sam u skromnijoj porodici, s mamom uz čiju sam podršku završila ekonomsku školu, ništa mi nikad nije falilo te sam sretna i zadovoljna sa sitnicama. Moj muž, osim što je inteligentan, pametan i bistar, jako je i dinamičan što mi se izuzetno sviđa. S njim nikad nije dosadno, stalno smo na nekim relacijama, puno putujemo i zaista sam sretna - poručuje Melita Onišenko.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.