LIFESTYLE

Dvojica policajaca uhvaćena su kako čine nešto predivno za beskućnicu i njezinog ljubimca

Avaz.ba

25.10.2017

Jedna se žena uputila na benzinsku pumpu kako bi kupila nekoliko sitnica. Nije ni slutila da će je u tome omesti ovako predivan prizor. Ugledala je dva policajca kako se približavaju ženi i njezinom psu. Žena je sa sobom imala gomilu stvari i torbe, pa je zaključila kako se radi o beskućnici.

No, uprkos tome što žena nema dom, njezin je pas čist i uredan. Policajci su s njom izmijenili nekoliko rečenica i pomazili psa. Kada je ušla u dućan, primijetila je policajce koji su plaćali pseću hranu i slastice. Otišli su zatim van i predali to beskućnici koja je ostala zatečena.

Žena koja je svjedočila ovom predivnom prizoru nije htjela prekidati isti te ih je odlučila fotografirati i sa svijetom podijeliti ovu prekrasnu priču. Priznala je da ju je taj čin doveo do suza i nadodala je kako i dalje postoje divni ljudi u ovom okrutnom svijetu.

Nije ih htjela prekidati jer je cijela situacija bila toliko divna i nesebična. Bilo je dovoljno gledati ih izdaleka i uživati u svemu tomu. Nekoliko ih je minuta gledala šutke iz svoga auta, a policajci su se, nakon što su predali darove, ostali još malo igrati sa psićem.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.