SILIKONI

Vlasnica najveće pozadine na svijetu: Nataša je visoka 155 centimetara i teška skoro 130 kilograma, i želi se još udebljati

Avaz.ba

24.7.2018

Šveđanka Nataša Krovn (Natasha Crown, 26) ima misiju i spremna je na sve da ostvari svoj cilj - želi imati najveću stražnjicu na svijetu. S plastičnim operacijama počela je s 20 godina.

- Ugradila sam silikonske grudi, tri zahvata povećanja stražnjice u kojem se koristi vlastito masno tkivo (tzv. Brazilian butt lift), filere i botoks na licu. Napravila sam mnogo toga.

I nije joj dosta.

- Mislim da imam tjelesni dismorfni poremećaj. Ne mislim da sam krupna. Tek kad odem kupovati odjeću, shvatim da sam stvarno, stvarno velika. U ništa ne stanem - izjavila je.

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+4

Nataša je visoka 155 centimetara i teška oko 130 kilograma. Trenutno je na režimu prehrane koji se sastoji od masivnih količina hamburgera, pice, tjestenine i šest kilograma "nutelle" mjesečno, jer se Nataša želi udebljati za dodatnih 25,5 kilograma. Plastični hirurzi bi to masno tkivo, četvrti put, prerasporedili u njenu stražnjicu.

Nataša zarađuje prodajom fotografija i videosnimaka svog tijela obožavaocima širom svijeta.

- Nisam mislila da je moguće zarađivati novac velikom stražnjicom, ali sada vidim da je moguće - izjavila je za "NY Post".

Njena porodica nije sretna zbog njenog načina života. Kažu joj da to ne bi trebala raditi te više misli o svom zdravlju. Komentari koji dobiva online znaju biti prilično zločesti. Neki joj govore da izgleda kao krava i tome slično. No, Nataša se ne obazire previše na to i kaže da "za uspjeh na internetu trebaju i hejteri".

- Kada hodam, osjetim kako mi stražnjica poskakuje. Zbog toga se osjećam vrlo moćno i seksi - istaknula je.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.