POSEBAN KORAK

Poslije 220 izlazaka odustala od muškaraca pa se udaje za svog ljubimca

U katoličkoj crkvi stala na ludi kamen sa svojim zlatnim retriverom Loganom

Elizabet Hoad: Mnogi šokirani njenom odlukom. Društvene mreže

J. A. / Avaz.ba

20.9.2019

Bivša američka manekenka Elizabet Hoad (Elizabeth) odlučila je odustati od muškaraca i udati se za svog šestogodišnjeg psa Logana, što je učinila početkom avgusta ove godine.

Podstaknuta mnogobrojnim propalim izlascima s muškarcima, 49-godišnja Hoad se odlučila na poseban korak. U katoličkoj crkvi je stala na ludi kamen sa svojim zlatnim retriverom Loganom. 

Sudbonosno “da” izgovorila je pred 20 zvanica i tom prilikom je nosila poseban prsten, dok je njen pas na sebi imao posebno odijelo specijalno skrojeno za njega.

Kuma i kum na vječanju bili su Ajaks i Ber, dva haskija njene najbolje prijateljice. 

Bivša manekenka se ranije dva puta vjerila, ali je oba puta vjenčanje bilo otkazano. Nakon toga se okušala u izlascima, pa je u periodu u šest godina izašla ukupno 220 puta, ali nije imala sreće.

Mislila sam da je zato najbolje da se udam za Logana. On me nikada ne napušta, kao ni ja njega. Neki misle da sam luda, ja mislim da je ovo sasvim normalano - rekla je Hoad. 

Iako su mnogi šokirani njenom odlukom, ona nije prva osoba koja se udala za svog psa. Prije nje je to uradila i Vilhelmina Kalagan (Wilhelmina Callaghan), koja se za svog psa udala 2009. godine. Baš taj slučaj je inspirirao Elizabet da se uda za svog retrivera.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.