TRANSFORMACIJA

Novi trend: Ljudi pokazuju koliko su se udebljali tokom 2020. godine

Podsjetimo, krajem decembra je i influencerica Chloe Xandrije pokazala koliko se njezino tijelo promijenilo kroz posljednjih par mjeseci

Novi hit na TikTok - u. ILUSTRACIJA

A. Fazlić

4.1.2021

Pandemija koronavirusa potpuno je izmijenila način na koji živimo, smanjila nam je mogućnost kretanja, zatvorila teretane i natjerala nas da većinu vremena provodimo u svojim domovima.

Kao rezultat ovih promjena, mnogi od nas su se zaradili višak kilograma u posljednjih nekoliko mjeseci, a najnoviji trend na TikToku je upravo to - pokazati koliko ste se udebljali tokom 2020. godine. Poenta je prihvaćanje svoje nove, zaobljene figure.

Tako je jedna djevojka pod korisničkim imenom meazyc333 podijelila dva kontrastna selfieja s početka i kraja godine. Na prvom je imala ravan trbuh, a u decembru je on bio zaobljeniji, ali je i njezin struk bio vidljivo širi.


@meazyc333

Anddddd... that’s okay #fyp #bodypositivity #MakeItMagical #VivaCleanHacks

♬ 2020 glow up - Katie Clark

I Alek Nieberlein je podijelio vlastitu transformaciju iz 2020. godine, pokazujući promjenu u svom tijelu iz mišićavog i definiranog ono značajno većih dimenzija.

@niebsy

#glowupchallenge #glowdowncheck #foryoupage #StrikeAPosay

♬ 2020 glow up - Katie Clark

Podsjetimo, krajem decembra je i influencerica Chloe Xandrije pokazala koliko se njezino tijelo promijenilo kroz posljednjih par mjeseci. Ponosno je pokazala obline, a hrabrim potezom je privukla trolove koji su joj i, kako tvrdi, prijetili smrću.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.