ZIMBABVE

Muškarac ima 151 dijete i 16 žena, svako veče spava s četiri

Mišek bi sa svojom djecom mogao popuniti 14 fudbalskih timova

Živi sa 16 žena. AGENCIJE

A. F.

12.5.2021

Mišek Najandro (Misheck Nyandoro) iz Zimbabvea ima 151 dijete i svako veče spava s četiri od svojih 16 žena, a želja mu je da ima još djece. Sve je to dio poligamnog projekta koji traje već 38 godina.

Mišek je nezaposlen i tvrdi da je njegov glavni zadatak u životu da zadovolji svojih 16 supruga.

Uprkos činjenici da ima 66 godina žali se kako mora pronalaziti sve mlađe žene jer njegove starije supruge više ne mogu pratiti njegov tempo.

Mišek bi sa svojom djecom mogao popuniti 14 fudbalskih timova, a kaže kako uživa u luksuznom životu jer mu njegova djeca donose novac i brojne skupocjene poklone, dok njegove supruge kuhaju, čiste i ispunjavaju sve njegove želje.

Otac čak 151 djeteta sada se priprema za vjenčanje sa svojom sedamnaestom suprugom. Kaže kako bi se, da može, oženio sa stotinu žena i imao 1000 djece.

- Ja sprovodim svoj poligamni projekat. Započeo sam ga 1983. godine i ne planiram stati sve dok ne umrem -  rekao je ovaj penzionisani ratni veteran.

Mišek kaže da nema finansijskih problema i kako je zapravo profitirao od zasnivanja toliko velike porodice.

Trenutno planira svoje sedamnaesto vjenčanje

- Svaka od mojih supruga svakodnevno kuha za mene, ali moje pravilo je da ja jedem samo finu i ukusnu hranu i sve što smatram da nije napravljeno po mojim standardima se baca. One vrlo dobro znaju pravila. Obećale su da ne neće naljutiti kada odbijem nešto jer je to lekcija kako da se poprave u budućnosti -  rekao je Mišek.

Mišek ima i raspored koji mu omogućuje da svako veče zadovolji po četiri svoje supruge.

- Odem u sobe koje su mi te večeri na rasporedu. Zadovoljim jednu ženu, a onda odem u sljedeću sobu na rasporedu. Nisam zaposlen, ovo je moj posao - rekao je Mišek.

- U krevetu se prilagodim svakoj ženi, zavisno od njenih godina. Ne mogu se jednako ponašati i prema mlađim i prema starijim suprugama - rekao je Mišek.

Žali se i kako njegove starije supruge nisu baš uvijek raspoložene za njegove večernje posjete.

Mišek tvrdi da su sve njegove supruge sretne, ali kaže i kako u budućnosti planira da ženi samo mlađe žene jer imaju mnogo veći libido.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.