NE ODUSTAJE

Nije mu uspjelo: Potrošio više od 110.000 eura na operacije da bi ličio na Koreanca

Svakodnevno konzumira korejsku hranu i zainteresovan je samo za njih, kada su ljubavni sastanci u pitanju

Oli London. AGENCIJE

A. F.

25.7.2021

Britanski influenser Oli London, koji se inače deklariše kao osoba bez pola, potrošio je čitavo bogatstvo na operacije kako bi ličio na jednu korejsku pop zvijezdu.

Oli je do sada išao na 18 operacija uključujući korekciju očiju, lica, podizanje vilice, rekonstrukcija nosa, a sve kako bi ličio na svog idola Džimina iz korejskog benda BTS.

- Sve je počelo 2013. kada sam živio u Sjevernoj Koreji i kada sam postao opsjednut njihovom kulturom, jezikom i ljudima - ispričao je Oli.

On je inače potrošio više od 118.000 eura na estetske korekcije, a transformaciju je započeo 2013. godine. Posljednjih godina operacije su učestale jer Oli želi da izgleda baš kao da je iz Koreje, 

- Prije nekoliko mjeseci sam imao operaciju podizanja kapaka, kako bih više ličio na Koreanca. Promijenio sam sve zube u istu svrhu. Osjećam se kao slikarsko platno koje nikada neće biti dovršeno -  objasnio je on.

Inače, do sada je išao na pet operacija nosa, ali i dalje nije zadovoljan.

- Nijedna nije bila uspješna, ali se nadam da ću na kraju dobiti nos kakav imaju ljudi iz Koreje -  uporan je ovaj mladić.

Najbolnija operacija, ističe Oli, bila je uklanjanje masti iz grudi.

- To je bila potpuna agonija. Najjači bol koji sam ikada osjetio, nisam imao želju da dodirnem nijedan dio svog tijela. Imao sam grudi koje su se primjećivale i želio sam to da promijenim. Želio sam male grudi kakve imaju Koreanci - kaže Oli.


On inače zna priličan broj fraza na koranskom jeziku, ali i dalje uči jezik. Svakodnevno konzumira koreansku hranu i zainteresovan je samo za njih, kada su ljubavni sastanci u pitanju.

- Izlazim samo sa Koreancima, nikada ne bih izašao ni sa kim drugim - naglašava Oli.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.