ZANIMLJIVO

Torta inspirisana viskijem izazvala različite reakcije na Twitteru

U većini su oni koji misle da je ovo odlično i žele isto za proslavu svojih trideset i kusur, ali ima i onih koji su se zapitali da li je moglo nekako drugačije

Viski torta. AGENCIJE

A. F.

16.6.2022

Na Twitteru je osvanula torta inspirisana viskijem, koja je nekom novopečenom osamnaestogodišnjaku bila super fora, a onda se na mrežama povela rasprava o tome koliko je ovako nešto uopšte prikladno s obzirom da je predviđeno za momka koji je do juče bio dečak.

- Kako vam se sviđa ova torta namenjena jednom dečaku za punoljetstvo - napisala je korisnica Tvitera uz fotografiju, koja je u ljudima probudila drastično različite utiske.

U većini su oni koji misle da je ovo odlično i žele isto za proslavu svojih trideset i kusur, ali ima i onih koji su se zapitali da li je moglo nekako drugačije.

- Podstiče na alkoholizam, ne znam da li im je to u tim godinama potrebno - jedan je od komentara.

Sa druge strane, imamo iskreno oduševljene twitteraše koji hoće repliku viski torte i pitaju se ko je majstor koji ju je pravio jer je stvarno majstor.

“Imam 18 x 2, ali hoću ovakvu tortu”, “Volim viski, volim i tortu”, “Dobra fora, ali video sam i bolje”, priznaju ljudi.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.