NA IGRALIŠTU

Ovo je djevojka koju je Splićanin snimao dok je plesala na kiši

Inače se bavim hip-hopom i MTV-om, ali svi stilovi plesa su mi dragi, rekla je Brčić

A. O.

16.8.2022

Barbara Brčić. DRUŠTVENE MREŽE

Splićanin Ivan Bašić na Facebooku je objavio video djevojke koja pleše na kiši na jednom igralištu u kvartu Split 3, prijed tri dana. Videosnimak oduševio je mnoge. 

Riječ je o devetnaestogodišnjoj djevojci koja se zove Barbara Brčić.

Ona se plesom se bavi već pet godina.

- Inače se bavim hip-hopom i MTV-om, ali svi stilovi plesa su mi dragi - kaže Barbara za Index.


Jako voli kišu

- Oduvijek sam jako voljela kišu i iskreno uživam u dramatizaciji vlastitog života, pa često radim nekonvencionalne stvari zbog kojih se osjećam kao da sam u filmu. Na snimci nisam toliko marila za to kako će ples izgledati, ne bih to ni nazvala toliko plesom koliko nekakvim organskim pokretima. Već sam izvodila ovakve stvari na ulici, na livadama, ispred svoje zgrade - rekla je Barbara.

Dodaje da nije zabrinuta time ko će je ili neće vidjeti te kako će reagirati, jer znam da sve što radi, radi kako kaže isključivo za sebe.

- A tuđe reakcije su samo refleksija onoga kako se oni osjećaju u vezi sebe. Zato, ako se nekome svidi, drago mi je da sam im uljepšala dan, a ako ne, imaju puno pravo misliti što god žele o meni - dodaje.

Iznenađena je što je postala hit na Facebooku.


Bavi se plesom. DRUŠTVENE MREŽE

Ugodno iznenađenje

- Reakcija me ugodno iznenadila. Imala sam neki osjećaj, još dok sam bila na igralištu, da će me neko snimiti, ali nisam previše razmišljala o tome. Nadam se da sam nekoga potaknula da se usudi napraviti nešto zabavno za sebe i da se ne brine o tome hoće li ga drugi osuđivati - rekao je on.

Ples (na kiši) nije jedino što zanima Barbaru.

- Osim plesom, bavim se pisanjem, slikanjem i mnogim drugim kreativnim interesima. Onima koji nisu još krenuli sa svojim plesnim putem preporučila bih da odluče što bi htjeli od njega i kako bi to htjeli. Uvijek je dobro otići na par satova da bi se naučila neka baza pokreta u stilu koji ih zanima, ali najbitnije je osloboditi se i shvatiti da nikoga zapravo nije briga što drugi rade i da ih niko neće osuđivati, isto kao što oni ne osuđuju druge oko sebe - zaključuje.

Na ovom linku pogledajte VIDEO

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.