OBJAVILA VIDEO

Majka odvela dvanaestogodišnju kćerku da probuši nos: Pratioci zgroženi

Sve dok nije punoljetna, tvoja je glavna obaveza brinuti se o njezinoj dobrobiti i zdravlju, a ovo je sve samo ne dobro za nju, odgovorila joj je jedna od korisnica TikToka

Kćerka i majka. PRINTSCREEN

A. O.

22.10.2022

Burne reakcije na TiKToku izazvala je jedna majka kada je odvela svoju dvanaestogodišnju kćerku da probuši nos. Djevojčici je taj dan bio rođendan.

Šarla (Sharla), majka djevojčice gotovo svakodnevno dijeli fotografije iz njenog porodičnog života na internetu.
Posljednjom snimkom zaprepastila je mnoge roditelje, koji su je optužili da je nemarna i da se ne brine o dobrobiti svoje kćeri.

S obzirom na to da je i sama ljubiteljica piercinga i tetovaža, za 12. rođendan došao je red i na njezinu kćer. Naime, Sharla ju je odlučila počastiti bušenjem nosa, a snimku je podijelila na TikToku. 

@sharla105 happy 12th birthday to my daughter ❤️ #12thbirthdaygirl #nosepeircings #birthdaygirl #triggerwarning #needles #fypシ ♬ original sound - sharla105

I dok je bilo pojedinaca koji joj se dive zbog toga što je, kako kažu, moderna i opuštena mama, većina ljudi ipak ju je žestoko osudila.

''Ne, ovo jednostavno nije u redu. Kakva si ti to majka pa djetetu od samo 12 godina dozvoljavaš da stavi piercing? To nije ni normalno, ali ni zdravo za nju, srami se'', samo je jedan od mnogih negativnih komentara ispod sporne snimke.

Šarla se odmah pokušala obraniti i objasnila kako za sebe misli da je majka koja radi najbolje što zna za svoje dijete te da je bušenje nosa bilo rođendanska želja njezine tinejdžerice, ali objašnjenje nije urodilo plodom.

- Sve dok nije punoljetna, tvoja je glavna obaveza brinuti se o njezinoj dobrobiti i zdravlju, a ovo je sve samo ne dobro za nju - odgovorila joj je jedna od korisnica TikToka.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.