U RESTORANU

Konobarica zaboravila naočale pa slučajno otkrila aferu jednog gosta njegovoj ženi

Bilo je vrlo očito da njih dvoje imaju aferu, ponašanje ih je jednostavno odavalo, rekla je TikTokerka

Konobarica koja je otkrila aferu suprugi svoje mušterije. PRINTSCREEN / TIKTOK

A. O.

13.12.2022

Konobarica koja je popularna na TikToku pod imenom @imacayk otkrila je kako je sasvim slučajno razotkrila izvanbračnu aferu jednog muškarca njegovoj supruzi. 

U videosnimku koji je pregledan više od 2.5 miliona puta ispričala je svoju neugodnu situaciju s posla.

Ona je objasnila kako konobari u jednom restoranu duže vrijeme i svake je srijede u isto vrijeme za isti sto dolazio jedan par koji je usluživala. Muškarac bi uvijek došao prvi, a nakon 15-ak minuta pridružila bi mu se i žena.

- Bilo je vrlo očito da njih dvoje imaju aferu, ponašanje ih je jednostavno odavalo. Oboje su nosili vjenčano prstenje i rekli su mi kako su samo prijatelji - navela je i dodala da su se njihovi susreti u restoranu odvijali svake srijede nekoliko mjeseci.


@imacayk #fyp #fypシ #storytime #bartender #bartenderstories #bartenderlife #serviceindustry ♬ original sound - imacayk

U drugom videosnimku nastavila je priču i kazala kako je jednog petka konobarila, ali je zaboravila ponijeti svoje naočale pa nije baš dobro vidjela. Čovjek kojeg je inače usluživala srijedom došao je toga dana u restoran sa ženom za koju tvrdi da je izgledala isto kao njegova "prijateljica".

Stoga ih je upitala hoće li naručiti isto što i uvijek s jelovnika, a muškarac ju je ignorirao. I dalje ne shvaćajući šta se događa, konobarica ga je ponovo upitala isto pitanje i tada je njegova supruga shvatila da redovito tu dolazi i vjerojatno dovodi drugu ženu. I tu je nastala svađa.

Ljudi su u komentarima osuđivali ovog muškarca, dijelom zbog afere, a dijelom i zbog toga što je na istu lokaciju vodio i suprugu i drugu ženu. "Zašto bi vodio obje žene u isti restoran?", "Nisi ti kriva, on je odlučio imati aferu i voditi i ljubavnicu i ženu na isto mjesto", "Kakav tip, izabere isti restoran", samo su neki od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.