IZAZVAO RASPRAVU

Vozač Audija parkirao preko dva mjesta i objasnio zašto je spreman platiti kaznu

Vlasnik je još napomenuo kako toga dana baš i nije bila tolika gužva te da je popunjenost bila oko 60 posto pa je uzeo malo više mjesta jer se teže kreće i ima problema s koljenima

Vozač Audija zauzeo dva parking mjesta. REDDIT

A. F.

12.1.2023

Na Redditu se nedavno pojavila slika Audija parkiranog preko dva parkirna mjesta te izazvala žestoku raspravu, ponajprije zato što se vlasnik tako parkirao na parkiralištu u blizini jedne plaže u Sidneju na lijep i sunčan dan.

"Jedan od najprometnijih dana na plaži, a tip se parkirao ovako", stajalo je u opisu slike ispod koje su se izredale hiljade komentara. Međutim, nedugo nakon toga javio se vlasnik auta s prilično zanimljivim objašnjenjem. On tvrdi da je tako parkirao svjesno, odnosno da je spreman platiti kaznu zbog pogrešnog parkiranja, i to samo kako ne bi riskirao da mu netko vratima lupi ili ogrebe skupocjeni automobil.

- Iskreno, radije ću platiti nekoliko stotina dolara kazne nego da mi netko ogrebe ili ošteti vrata, što će me onda koštati oko hiljadu dolara. Savjetujem isto tako da se rade malo šira parkirna mjesta jer ovo je neki minimum razmaka između auta -  rekao je anonimni vlasnik Audija.

Vlasnik je još napomenuo kako toga dana baš i nije bila tolika gužva te da je popunjenost bila oko 60 posto pa je uzeo malo više mjesta jer se teže kreće i ima problema s koljenima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.