OPASNOST

Spuštala se sa svojim djetetom niz tobogan, a onda se čuo jeziv zvuk kojeg se boji svaki roditelj

Telegraf.rs

10.7.2018

Jednoipogodišnji Džordž (George) završio je s nogom u gipsu, nakon što se s majkom, spustio niz tobogan u Rand Farm parku u Linkolnširu.

Majka je tog dana s djetetom i suprugom uživala u zabavnom parku, a za kraj se, kako bi sinu ispunila želju, s njim spustila niz tobogan.

Njen suprug zabilježio je cijeli događaj kamerom.

Na snimku se vidi da je maleni Džordž prvo oduševljen dok se s mamom spušta niz tobogan, ali u jednom trenutku mu se noga podvlači pod tijelo i čuje se krckanje, nakon kojeg dječačić počinje plakati.

Iako ga je majka držala za ruke, tokom spuštanja nije obratila pažnju na njegove nožice. Nažalost, mališan je doživio nesreću na mjestu koje djeci inače donosi mnogo radosti, a roditelji su shvatili da nešto nije uredu tek kada su stigli kući.

Odmah su ga odnijeli kod ljekara, gdje je ustanovljeno da je mališan polomio nogu. Završio je s gipsom na nozi, ali nije dozvolio da ga to uspori, kako se može vidjeti na snimku.

Majka je nakon lošeg iskustva video snimak podijelila na stranici za mame, kako bi im skrenula pažnju na opasnosti koje vrebaju u zabavnim parkovima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.