LJUBIMCI

U ovom autobusu voze se samo psi: Bračni par se o njima brine kao da su djeca

Najvoljeniji putnici koji u znak pozdrava mašu repićima

Psi imaju svoj autobus. Printscreen/TikTok

E. Ag.

19.2.2023


Li i Mo su bračni par iz Sjedinjenih Američkih Država i bave se šetanjem i čuvanjem pasa. Ovo ne bi bilo ništa neobično i drugačije, u odnosu na sve ostale koji to rade, da njih dvoje nemaju nešto za šta smo prvi put čuli.

Naime, ovaj simpatičan dvojac posjeduje autobus u kojem prevoze isključivo pse. Oni pse iz kraja pokupe, a zatim ih vode na izlet u prirodu - baš kao da su djeca.

@mo_mountain_mutts You guys asked to see the dogs getting on the bus #foryou #dogs #puppybus #alaska ♬ original sound - Mo_Mountain_Mutts

Njih dvoje su prilično aktuelni na društvenoj mreži TikTok i često objavljuju videe sa svog radnog mjesta, a jedan od njih pregledan je više od 47 miliona puta.

U pitanju je snimak u kojem se vidi kako izgleda kada se psi ukrcavaju u autobus, kao i pozdravljanje i doček, ali i vezivanje sigurnosnog pojasa.

Na snimcima koje ovaj bračni par dijeli može se vidjeti i kako izgledaju njihove šetnje u prirodi, ali i iskrcavanje pasa na autobuskim stajalištima, na kojima ih čekaju vlasnici.

@mo_mountain_mutts The requested drop off vidoe #puppybus #dogwalker ♬ original sound - Mo_Mountain_Mutts
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.