MEDENI PSIĆ

Snimak šteneta koji se plaši stepenica će vas razniježiti i nasmijati

Video je za kratko vrijeme prikupio više od 800.000 pregleda

Svađa sa stepenicama. Printscreen

Z. K.

25.2.2023

Psi nas svakog dana oduševljavaju svojom odanošću, ljubavlju, ali i simpatičnim reakcijama koje nam izmame osmjeh na lice. Zvijezda jednog takvog videa je štene zlatnog retrivera po imenu Bodi.

Bodi je postao zvijezda TikToka nakon njegove "borbe" sa stepenicama. Naime, on se jako uplašio silaska niz stepenice, a uprkos velikom strahu nastavljao je da pokušava. Kretao je pa se vračao, da bi na kraju ipak odustao i zalajao na stepenice kao da su mu veliki neprijatelj.

Video je za kratko vrijeme prikupio više od 800.000 pregleda, a nizali su se komentari poput: "Preslatko!", "Pokušaj da na svaki stepenik staviš poslasticu","Još uvijek je beba","Nešto najslađe što sam ikada vidjela", "Bodi, dolazim da ti pomognem".

@goodboybodie Replying to @jimmy_thetulip the update on Bodie’s stair journey you all have been waiting for! #goldenretriever #goldenretrieverlife #dogsoftiktok #puppytiktok #goldenlife #goldenpuppy #foryou #fyp #xyzbca #goldenretrieverpuppy #puppylove #goodboybodie ♬ Funny Song - Cavendish Music
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.