SVE DOBRO ZAVRŠILO

Pas se igrao u visokoj travi, a onda je naletio na nešto neočekivano

Korisnike TikToka je šokirao nevjerovatan susret, koji je prošao bolje od očekivanog jer su kojoti poznati po povremenim napadima na kućne ljubimce

Bi uživa u visokoj travi. TikTok

M. Z.

22.9.2023

Aleks Hiveli (Alex Hively), vlasnik psa Bija (Beau), na svom je TikTok profilu podijelio nevjerovatan susret svog ljubimca i divlje životinje, do kojeg je došlo tokom jedne šetnje.

@alexhivelyy off-screen, what youre not seeing is dad pick up a stick and prepare for war 🥷🏽 #dogsoftiktok #dogs #dogsofttiktok #doglover #coyote ♬ original sound - alex hively

Bi se baš voli igrati u visokoj travi, u kojoj skače poput klokana, ali ovaj put je tokom igre skočio na neočekivanog prolaznika - mladog kojota. Bi i kojot su se počeli odmjeravati, a kada je kojot počeo trčati prema psu, Hiveli je pozvao svog psa da se vrati. Kojot je zatim odskakutao dalje, u istom stilu kao što to inače radi Bi.

Korisnike TikToka je šokirao nevjerovatan susret, koji je prošao bolje od očekivanog jer su kojoti poznati po povremenim napadima na kućne ljubimce, piše Index.

"Imaš sreće što ti pas ima dobre socijalne vještine, jer je uspio zaustaviti konflikt i još se kojot htio igrati s njim", "Dobila sam mali napadaj panike, moj pas bi počeo trčati za kojotom", "Smireniji si nego što bih ja bila u tom trenutku", neki su od komentara na video.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.