KUĆNI LJUBIMCI

Žena je pronašla macu i spasila joj život, a danas tvrdi da je cijeli taj susret čudo

Avaz.ba

11.11.2017

Ova je žena pronašla  mačića na benzinskoj pumpi. Njezin zaručnik i ona imali su osjećaj da moraju stati. Iako je svima ova priča nevjerovatna, ona je potpuno istinita. Nakon što su zaustavili auto, ugledali su malenu macu kako bespomoćno leži u staklu i otrovnim hemikalijama.

Odnijeli su je kući na sigurno i pružili joj pomoć. Njezino je krzno otpalo, no nakon nekoliko sedmica, maca se potpuno oporavila. Jedini je "problem" bio njezin stariji brat - maleni mops koji je s ovim parom već nekoliko godina.

Maca isprva nije bila oduševljena novim društvom, no bilo je potrebno samo nekoliko minuta da se "problem" pretvori u pravo prijateljstvo. Sada su nerazdvojni, a maca konačno ima topli dom i ljubav koju zaslužuje. Njena vlasnica kaže kako je cijeli taj susret jedno veliko čudo.

Ona je, također, ostavljena. Nikada nije upoznala svoje roditelje, a macu je pronašla samo nekoliko kilometara od mjesta u kojem je rođena. Slijedila je svoju intuiciju i to ju je dovelo do ove prekrasne životinje. Istina je da mace same odabiru svoje vlasnike, a ovaj put je u to bila uključena neka viša sila. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.