KUĆNI LJUBIMCI

Dirljivi susret vlasnika i ukradenog psa uljepšat će vaš dan

Avaz.ba

15.12.2017

Djevojka i mladić željni avanture uputili su se na put po Evropi i Aziji. U Grčkoj su pronašli maleno štene koje je bilo prepušteno ulici. Odlučili su ga povesti sa sobom i svim su se snagama trudili da dobiju dokumente za njega.

Nakon nekog vremena, to se i ostvarilo te su mogli nastaviti svoj put. Njihov je psić postao pravi mali avanturist. Narastao je tokom putovanja i naučio mnogo toga. No, onda se dogodilo nešto posve neočekivano. Zbog velikih vrućina u Indiji su psića na kratko pustili iz kombija kako bi se rashladio.

Nakon pola sata, neko im je pokucao na vrata kombija i rekao im kako su im ukrali psa. Njihov se svijet srušio. Pokušali su na sve načine doći do svog psa. Nudili su i nagradu pronalazaču, no njihovom ljubimcu nije bilo traga.

Nakon 106 dana neko ih je kontaktirao i rekao im da je pronašao njihovog psa na plaži. Odmah su sjeli na avion i vratili se u Indiju. Njihovoj sreći nije bilo kraja. Ovaj dirljivi video sve govori. Velika je bol ostati bez ljubimca i velika radost susresti se s njim ponovo. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.