Mačke i psi upijaju negativnu energiju, ali postoji jedna velika razlika

Avaz.ba
20.12.2017 08:45

Foto: ( Ilustracija)

I pas i mačka osjećaju energiju svojih vlasnika, ako je ona negativna, upijat će je, a ako je pozitivnija bit će jednostavno sretni.

Mačka

Mačku ljudi često biraju kao ljubimca kada u njihovim životima vlada neravnoteža. Za ovu životinju se kaže kako ima gotovo magičnu sposobnost da ukloni loše vibracije iz čovjeka. Ona vraća vitalnost.

Kada osjeti da joj je vlasnik pun negativne energije, sjedit će blizu njega sve dok ta energija ne pređe u nju. Zatim će ustati i otići.

Mačka odlazi dalje od vlasnika kako bi tu negativnu energiju izbacila i ponovo se napunila pozitivnom. Vratit će se tek kada to obavi.

Pas

Kada čovjek poželi psa, moguće je da žudi za nekim promjenama u životu.

I psi na sebe preuzimaju negativnu energiju vlasnika, upijaju je kao spužva. Ali, apsorbiraju i svu lošu energiju kojom je vlasnik okružen, a dolazi od drugih ljudi.

Ipak, za razliku od mačke, pas neće otići kako bi se riješio lošeg i napunio dobrom energijom, već ostaje uz čovjeka. Tako se negativnost u njemu, ako je okruženje loše, nagomilava pa može postati bolešljiv ili depresivan.

Psi su izuzetno usklađeni sa energijom vlasnika pa, ako vidite da psu psihički ili fizički nije dobro, to može biti zato što vi živite u okruženju koje vas čini nesretnim.

NA VRH