ISTINA Krov kuće nešto niži

Vlasnica napokon saznala kako njen pas prelazi ogradu i iznenadila se

Kim nikada nije bilo jasno kako se Bo stvori u prednjem dijelu

Avaz.ba
09.02.2019 14:01

Iznenadio svoju vlasnicu

Foto: Društvene mreže

Jednogodišnja pudlica imena Bo naučila je trik koji je vješto krila od svojih vlasnika.  Vlasnica Kim Briden (Breeden) izašla je iz kuće da bi upalila auto. Na njeno iznenađenje, njen najmlađi ljubimac smiješio joj se s krova kuće.

Svakoga dana puštala je svoje pse u zadnje dvorište i nikada joj nije bilo jasno kako se Bo stvori u prednjem dijelu, koji je od zadnjeg odijeljen ogradom. Pomislila je kako Bo svakoga dana preskoči ogradu jer je to psić koji obožava skakati, no sada joj je sve bilo jasno. 

Njegova ljubav prema skakanju i izvanredna sposobnost rezultirali su svakodnevnim penjanjem na krov. Kada ga je ugledala kako je veselo promatra s visina, nasmijala se, no u isto je vrijeme pretrnula jer nije htjela da mu se nešto dogodi. 

Iako su ostali njeni psi naučeni da ostanu u dvorištu, s ovim nestašnim skakačem morat će još malo poraditi na tomu. Krov kuće u zadnjem je dijelu nešto niži i to sve objašnjava. Nadamo se da će Bo shvatiti da je penjanje na krov pomalo opasan sport te da se više neće odvajati od svoje braće i sestara. 

Tagovi

Vlasnica Pas
NA VRH