KUĆNI LJUBIMCI

Reakcija haskija kad su ga probudili hit je na TikToku

Nedavna snimka Dunksa kako koluta očima postala je pravi hit, a samo je taj videozapis lajkalo oko pet miliona ljudi, a prikupio je i desetke hiljada komentara korisnika

Pas imao zanimljivu rekciju nakon buđenja. ILUSTRACIJA

A. F.

5.12.2022

SIibirski haski Dunks i njegova sestra Bela (Bella) prave su zvijezde na društvenoj mreži TikToku gdje ih prati skoro 100 hiljada ljudi. Njihova vlasnica svakodnevno objavljuje videozapise smiješnih i slatkih trenutaka sa svojim psima, a objave su prikupile skoro pet miliona lajkova na toj platformi.

Nedavna snimka Dunksa kako koluta očima postala je pravi hit, a samo je taj videozapis lajkalo oko pet miliona ljudi, a prikupio je i desetke hiljada komentara korisnika. "Pogledajte kako moj haski koluta očima na mene", stoji u opisu objave. "Zna li on da ga ja hranim?" dodala je vlasnica.

@bellaanddunks does he not know that i feed him & scoop his poop?! #screammovie #husky #huskylife ♬ original sound - bellaanddunkin

Na snimci se vidi Dunks kako leži na kauču okrenut potrbuške, dok ga vlasnica zadirkuje da se probudi i okrene prema njoj. Nakon nekoliko trenutaka on se stvarno okreće, promatra je par sekundi, a zatim zakoluta očima i vrati se u prvotnu pozu.

Korisnike je oduševila reakcija ovog haskija pa su u komentarima masovno pisali svoje dojmove i emotikone koji plaču od smijeha. "Kralj drame", "Je li tvoj haski u pubertetu?", "Uvijek krenu s kolutanjem očima, još malo pa će ti odbrusivati", samo su neki od komentara ljudi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.