KULTURA

Magacin Kabare: Sutra otkrijte ima li života nakon izbora i vjeronauke

U Caffe Clubu Gogo

(Dž. Č.)

17.10.2014

Ima li života nakon novih izbora I bez položenog vjeronauka možete saznati sutra na sceni Magacin Kabarea u Caffe Clubu Gogo.                                                                           

Kako kaže Naida Kuduz, glasnogovornica Magacin Kabarea, nakon mnogobrojnih pokušaja, Crvenkapica i dalje nije položila vjeronauku, a sutra će se otkriti da li će joj biti lakše nakon ovih izbora.

Kako je mačak u čizmama profitirao? Ko je izgorio za državu? Mnogo pitanja Crvenkapica postavlja, ali i daje odgovore na njih. Ali, mnogo pitanja postavila joj je I tročlana komisija za polaganje ispita iz vjeronauke za koju se ona vrijedno pripremala te svojim riječima dale odgovore na “7 mrtvih grijeha” i izrecitovala nekoliko sakralnih pjesmica.

- Da li je to bilo dovoljno, da tročlana komisija da prolaznu ocjenu Crvenkapici, saznajte u subotu u 21 sat u Caffe Clubu Gogo - kažu iz Magacin Kabarea.

Kako saznajemo, Crenkapica, o svojim problemima i popravnom ispitu iz vjeronauke, bajka je za odrasle koja se već tri sezone prikazuje na sceni Magacin Kabarea.  U režiji Emira Kapetanovića, Aida Bukva svojim talentom Crvenkapicu oživljava i predstavlja u potpuno novom svjetlu.

Rezervacije mjesta je potrebno izvršiti ranije, putem broja telefona 066 714 587 ili na mail [email protected] ili putem Facebook stranice Magacin Kabare.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.