KULTURA

Glumac Dragan Nikolić završio u bolnici

Zbog višemjesečnih problema

(Mi. K.)

17.10.2014

Legendarni glumac Dragan Nikolić primljen je na Prvu hiruršku kliniku u Beogradu zbog problema s debelim crijevom prenosi portal Pravda.

Posljednjih mjeseci Nikolić ima problem s debelim crevom, zbog čega je riješio da se podvrgne detaljnim ljekarskim ispitivanjima. On je proveo nekoliko dana na Prvoj hirurškoj klinici, na trećem odjeljenju, koja se nalazi u sklopu Kliničkog centra, i uradio analize.

Na osnovu dobijenih rezultata koji se očekuju za nekoliko dana Nikolić će znati da li će biti operisan.

– Dragan je bio na pregledu kod svog doktora, slavnog hirurga Zorana Krivokapića , člana Britanske kraljevske akademije hirurga, koji mu je uradio detaljne analize jer se ne osjeća najbolje. Nakon konsultacije, medicinska sestra mu je izvadila krv, a mokraću je dao na ispitivanje. U bolnici se zadržao tri dana, a kad će ponovo posjetiti kliniku, nije poznato, jer to zavisi od rezultata i dogovora s ljekarom – ljubazno nam je rekla jedna medicinska radnica -prenosi Pravda.

Ovim povodom Kurir je pozvao  legendarnog glumca, koji je i sam potvrdio saznanja.

– To što sam bio kod ljekara je samo moja privatna stvar. Molim vas da me razumijete – rekao je glumac ne htjevši da otkriva uzrok zdravstvenih problema.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.