KULTURA

Začetnik stand up komedije u BiH večeras u Sarajevu

Filip Andronik u klubu Monument

(Dž. Č.)

4.5.2015

Večeras, 4.5., sa početkom u 21:30h, na binu kluba Monument u Sarajevu, izlazi začetnik stand up komedije u Bosni i Hercegovini, Filip Andronik.

Ovim nastupom klub Monument nastavlja uspješan niz nastupa stand up komičara koji se održavaju svakog ponedjeljka i tako mame osmijeh na lice publici koja doživljava ponedjeljke turobnim.

Predstava "Istina" koju će Filip izvesti večeras je priča o nama samima, o situacijama u kojima se nalazimo, stvarima koje radimo , onome šta možemo uraditi a šta, češće, ne možemo.

Dakako, kakav bi nastup komičara bio da se ne spomenu i muško-ženski odnosi. Mnoge djevojke, kada im priđe neznani momak željan upoznavanja, pomisle "zašto baš meni". Filipu ne prilaze djevojke pa on nije imao priliku upotrijebiti tu rečenicu u tom kontekstu. No ništa zato - njemu se dešavaju neke druge dogodovštine pogodne za komentarisanje rječima "zašto baš meni".

Kao što sam naslov kaže - sve rečeno je istina. Osim izmišljenih dijelova.

Rezervacije za večerašnji nastup možete izvršiti na broj telefona 061 588 884 ili na 033 209 660. Cijena ulaznice iznosi 5 KM

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.