KULTURA

U subotu veče krajiškog humora u Magacin Kabare-u

Takmičenje za najsmješnijeg Bosanca i Hercegovca

E. K.

5.5.2015

U subotu, 9. maja, četiri  takmičara iz Bihaća boriti će se za naklonost žirija i publike te prolazak u četvrtfinale takmičenja za najsmješnijeg Bosanca i Hercegovca.

Karte za veče takmičenja u nasmijavanju  Šeret koje se održava u Caffe clubu Gogo možete rezervisati na broj 061 140 602 i uvjeriti se u kvalitet krajiškog humora.

Pored glasova publike, svoj sud o prolasku u naredni krug takmičenja, dat će četveročlani žiri  na čelu sa utemeljiteljem sarajevske stand up scene Filipom Andronikom i komičarkom i glumicom Sanelom Krsmanović sa pojačanjem od strane jednog od vodećih hercegovačkih stand up komičara Omera Hodžića  te jedinog sit down komičara Jasmina Džemiđića.  

Takmičenje se održava u organizaciji Magacin Kabarea u saradnji sa portalom avaz.ba uz nesebičnu podršku hostela Franc Ferdinand, lanca ćevabdžinica Mrkva, radio Antena Sarajevo, Kaltenberg pivo, Sarajevo osiguranje d.d., zlatarsko juvelirska radnja Sofić S.

Live prijenos takmičenja Šeret 2 također možete pratiti uživo u subotu od 21 sat na portalu avaz.ba.

U nastavku vam donosimo kratki pregled atmosfere sa prošle takmičarske noći koja se održala u Caffe Clubu Gogo, a koju ste mogli pratiti uživo na portalu avaz.ba

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.