KULTURA

Ko je spreman za polufinale u nasmijavanju?

Takmičenje stand up komičara Šeret

Redakcija

27.5.2015

Nakon devet takmičarskih večeri održanih u Caffe clubu Gogo sa prijenosom uživo putem portala avaz.ba, takmičenje stand up komičara Šeret nalazi se u fazi četvrtine finala.
 Pogledajte najzanimljivije dijelove od prošle subote kada smo dobili prve polufinaliste.

U drugoj noći četvrtine finala, u subotu 30. maja u 21 sat, za naklonost publike i žirija te prolazak u polufinale boriti će se takmičari iz Bihaća,  Istočnog Sarajeva, Zenice, Banja Luke i Mostara.

Pored glasova publike, o prolasku u naredne krugove takmičenja će odlučiti ali i zabavljati publiku utemeljitelj sarajevske stand up scene Filip Andronik i mostarski komičar Omer Hodžić koji je nakon fantastičnog nastupa u osmini finala na zahtijev publike opet u ulozi specijalnog člana žirija.  

page2

Ovom jedinstvenom takmičenju u nasmijavanju možete prisustvovati  rezervacijom na broj 061 140 602 ili gledati prijenos uživo putem portala avaz.ba

Takmičenje se održava u organizaciji Magacin Kabarea u saradnji sa Dnevnim Avazom, uz podršku hostela Franc Ferdinand, lanca ćevabdžinica Mrkva, radio Antena Sarajevo, Kaltenberg pivo, Sarajevo osiguranje d.d. i zlatarsko juvelirske radnje Sofić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.