KULTURA

Posebne pogodnosti u Narodnom pozorištu Sarajevo u okviru akcije "U susret proljeću"

Vrhunska pozorišna ostvarenja u martu

Mi. K.

21.2.2017

Narodno pozorište Sarajevo u martu će svoju vjernu publiku obradovati sa posebnom pogodnošću, pod nazivom "U susret proljeću".

Posebna ponuda u okviru akcije NPS "U susret proljeću" nudi vam mogućnost, da po specijalnim cijenama pogledate vrhunska pozorišna ostvarenja.

Po cijeni od 5 KM možete pogledati sljedeće predstave, komediju "Elizabeta Bam", u adaptaciji i režiji Aleša Kurta, čije izvođenje je planirano za  petak, 10. marta, u 19:30 i dramu "Sastanak na vrhu" u režiji Ferida Karajice, koja će biti izvedena na maloj sceni EN FACE u utorak, 28. marta sa početkom u 19:30 sati.

Po cijeni od 10 KM uživjate u operi "La Traviata" u režiji Ogniana Draganoffa koja će biti izvedena u subotu, 4. 3. sa početkom u 19:30 sati, satiričnoj komediji "Prosjačka opera" u režiji Kokana Mladenovića, koju možete pogledati u subotu, 11. 3. u 19:30 sati, drami Harisa Pašovića "Otkrivanje žene" koja će na sceni NPS, biti izvedena u subotu, 18. 3. sa početkom u 19:30 i komediji "Jedan čovjek, dva šefa" u režiji Nine Kleflin, čije izvođenje je planirano na Međunarodni dan teatra u ponedjeljak, 27. 3. u 19:30 sati.

Iskoriste priliku koju je za vas kreiralo Narodno pozorište Sarajevo.

Ova ponuda je uvod u pregršt iznenađenja koje je "Kuća na Obali" u martu pripremila samo za vas.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.