KULTURA

Žarko Laušević i Svetozar Cvetković nakon 18 godina ponovo na filmu

Laušević i Trifunović na setu u Boru

A. Be.

12.8.2017

Glumci Žarko Laušević, Sergej Trifunović i Svetozar Cvetković su samo neka od zvučnih glumačkih imena koja na više lokacija u Boru snimaju film "Volja sinovljeva", u režiji mladog reditelja Nemanje Ćeranića. Film će se snimati do 27. avgusta, a objedinit će scene iz običnog života, s ulica Bora, s pijace, bit će predstavljen i dio grada gdje izmišljeni lik i živi, ali bit će i dramatičnih scena poput jurnjave automobilima.

Radnja filma smještena je u blisku budućnost i prati Nikolu, kojeg igra Žarko Laušević, koji kao narator priča uzbudljivu priču. Putujući pustinjom, Nikola, tada još čovjek u punoj snazi, sa svojim saputnikom, mladićem Tuđinom, čiji lik igra Mostarac Sergej Trifunović, nailazi na skriveno imanje koje vode tri pobratima, Svetozar Cvetković u ulozi Aberdara, Radoje Čupić koji igra lik Boška te Slavko Labović kao Velibor.

Žarko i Svetozar: Fotografija sa snimanja ( Instagram). Žarko i Svetozar: Fotografija sa snimanja ( Instagram)

Zanimljivo je da Laušević i Cvetković nakon 18 godina od snimanja „Noža“ ponovo stoje zajedno na setu.

- Veliko poštovanje iziskuju Cvetković i Laušević, koji mladim kolegama svakodnevno pokazuju zašto su bili junaci jednog vremena i zašto će biti i vječno. Atmosfera kakva se samo poželjeti može, nadamo se jednom novom poglavlju u srpskom filmu - rekli su producenti Aleksandar Kovačević Kuzmanović i Petar Šapić srbijanskim medijima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.