KULTURA

Nasmijte se do suza uz Željka Pervana

15.5.2018

Profesor "Večernje škole" Željko Pervan očekuje vas večeras od 20 sati u Domu mladih u Sarajevu s novim stand-up komadom "Na hladnom betonu", u kojemu govori o svom životu, od rođenja do današnjih dana, naravno, na svoj specifičan sarkastično-satirični način. 

- Pozivam sve željne smijeha i šala na račun svega, a ovaj put najviše na moj račun, da dođu. Bit ću iskren. Toliko da će nekima biti neugodno - otkrio je legendarni Željko Pervan, gostujući u emisiji „Pošteno“ kod Duške Jurišić.

No, poznavajući njega, nije isključena ni improvizacija sa šalama o političarima i svakodnevici.

Poznat je kao majstor improvizacije, obožavalac Slovenaca, smrknuti profesor, živahni govornik i komentator naše svakodnevice. Čisti humor bez ikakvih rekvizita: čovjek i njegova duhovitost.

Navikli smo da nas živa legenda kultne "Večernje škole" zabavlja na malim ekranima, dokazujući da smijeh nije nepoznanica običnim ljudima.

No, ovog čovjeka zaista treba doživjeti licem u lice. Stoga, ne propustite novu stand-up komediju Željka Pervana „Na hladnom betonu“ i 90 minuta zabave i neprekidnog smijeha za sve generacije.

Ulaznica je ostalo još u prodaji na platou Skenderije, ARTIKULACIJA/BKC i sistemu kupikartu.ba

Osigurajte ih na vrijeme i zauzmite najbolja mjesta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.